Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? İlk açıklama geldi

Engin Altan Düzyatan hakkında oyunculuğu bıraktığına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. NFT platformu işine giren Engin Altan Düzyatan koltuk değnekleriyle de görüntülenmişti. Ünlü oyuncu bu iddialar hakkında konuştu.

Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı" İlk açıklama geldi

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde havaalanında koltuk değnekleri ile yürümekte zorlanırken görüntülenen Engin Altan Düzyatan hakkında hayranlarını üzen bir iddia ortaya atılmıştı. Ünlü oyuncunun mesleğini bıraktığı iddia edilmişti.

Bu iddiaya sebep olan şey ise Engin Altan Düzyatan'ın NFT platformu ile işbirliği olmuştu. Sabah'ta yer alan habere göre; ünlü oyuncu bu işbirliği için, "Elinde güvendiği iyi projesi olup onu çekecek finans bulamayanla, sinema-dizi sektöründe yatırım yapmak isteyeni NFT'lerin teknolojik gücüyle buluşturma fikri muhteşem geldi. Ve hemen hayata geçirmeye karar verdik. Türk Sineması'nda finansman sorununun giderilmesine önemli katkımız olacağını düşünüyorum. Dünyada zaten söz sahibi olan dizilerimizin kalitesi katlanarak artacaktır.' yorumunda bulunmuştu.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN OYUNCULUĞU BIRAKIYOR MU?

Tüm bu iddialar sonrası ünlü oyuncudan açıklama geldi. Düzyatan sadece ara verdiğini belirtti.

  • engin altan düzyatan
  • engin altan düzyatan nft
  • engin altan düzyatan barbaroslar
  • sabah
  • magazin
Tüm Magazin haberleri için tıklayın