Ece Erken ayrıldığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile tatilde aşk tazeledi

Ece Erken, ayrılık kararı aldığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile barıştı. Son dönemde yaşadıkları ilişkiyle gündemden düşmeyen Erken ile geçtiğimiz ay eşinden boşanan Mahmutyazıcıoğlu, Bodrum'da görüntülendi

Ece Erken ayrıldığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile tatilde aşk tazeledi

Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı.

Ancak ünlü sunucu, ayrılığa dayanamadı ve sevgilisiyle barıştı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Erken, geçtiğimiz ay eşinden boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum'da görüntülendi.

Cennet Koyu'nda denize giren aşıklar, birbirlerine şakalar yaptı.

İkili, bir süre sonra da akşam yemeği için, Mahmutyazıcıoğlu'nun teknesinden botla ayrıldı.

NELER OLMUŞTU?

Sunucu Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yasak aşkı geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ece Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili, "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" açıklamasını yapmıştı.

OTOMOBİLLERE SALDIRDI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise adeta olay yaratmıştı.

Gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini dile getiren Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu.

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mahmutyazıcıoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki; bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldığı duaları, kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın