Diletta Leotta'dan Can Yaman ile ilgili bomba itirafı! Gözler Bestemsu Özdemir'e çevrildi

Yakışıklı oyuncu Can Yaman ile kısa bir süre önce ayrılan İtalyan spiker Diletta Leotta, yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü. Diletta Leotta, Can Yaman hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Diletta Leotta'dan Can Yaman ile ilgili bomba itirafı! Gözler Bestemsu Özdemir'e çevrildi

Erkenci Kuş ve ardından Bay Yanlış dizisiyle ünü Türkiye sınırını aşan Can Yaman, İtalya'da büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dizi ve reklam projelerinde rol alan Can Yaman, gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta'ya kaptırdı.

Sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye'ye gelip ailesiyle tanıştıran Can Yaman'ın 2021 yılının son aylarında ilişkisini noktalaması ise herkesi şaşırtmıştı. Can Yaman'ın ayrıldıktan kısa bir süre sonra "Violet Like the Sea" projesindeki partneri Francesca Chillemi ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

İtalyan gazetesine röportaj veren Diletta Leotta, Can Yaman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken ünlü oyuncunun güven problemi olduğunu söyledi. Leotta, "Can, 2017 yılında bir kadın tarafından aldatılmış. Bu yüzden de kalbi kırılmış" şeklinde konuştu.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Bu sözler üzerine gözler Can Yaman'ın 2017 yılında ayrıldığı Bestemsu Özdemir'e çevrildi. Yaman ile aşkını o sene bitiren Özdemir'in oyuncu tarafından ihanete uğradığı konuşulmuştu.

Can Yaman Diletta Leotta'yı çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi

Tüm Magazin haberleri için tıklayın