Demet Akalın ve Seda Sayan kavgasında şaşırtan detay! Ebru Yaşar iddiası gündem oldu

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının final yapmasının ardından Seda Sayan ve Demet Akalın arasındaki sabah programı kavgası giderek büyürken bomba bir iddia daha ortaya atıldı. İddialara göre Seda Sayan, Ebru Yaşar'la anlaşma sağlayan kanal yönetimi ile iletişime geçti. Sayan, Ebru Yaşar yerine sabah programını kendisinin sunması için kanalla anlaşma sağladı.

Demet Akalın ve Seda Sayan kavgasında şaşırtan detay! Ebru Yaşar iddiası gündem oldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Seda Sayan'ın sosyal medya üzerinden yaşadığı tartışma magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının geçtiğimiz cuma günü final yapmasının ardından Seda Sayan'ın Star TV ile anlaşma sağlayarak ikilinin yerine geçip program yapacağı iddia edildi. Gündeme gelen iddiaların ardından Seda Sayan, Demet Akalın ve Alişan'ın arası açıldı.

Snob Magazin'in haberine göre; Seda Sayan ile Demet Akalın arasındaki sabah programı tartışmasında yeni detaylar ortaya çıktı. İkili sosyal medya üzerinden tartışma yaşarken ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Star TV'nin Ebru Yaşar'la iletişime geçtiği öğrenildi. Yaşar'la prensipte anlaşılmasının ardından yanına partner arayışı devam ederken, durumu öğrenen Seda Sayan'ın araya girdiği iddiası bomba etkisi yarattı.

Yöneticilerle konuşup ikna ettiği iddia edilen Sayan, programı devraldı. Yaşar'ın kendisinin yerine gelen Sayan'ı öğrenmesiyle şok olduğu söyleniyor. Sayan'ın daha öncede Fatih Ürek ve Onur Büyüktopçu'ya da aynısını yaptığı iddia edilmişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın