Defne Samyeli'den dikkat çeken açıklama: Kendimi global görüyorum

Son olarak Sol Yanım'da rol almış olan ünlü isim Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Sosyal medya paylaşımlarına yapılan '20 yaşında gibisin' yorumlarına yanıt veren Samyeli, 'Yorumlar mutlu ediyor. Fakat 20 yaşında durmadığıma eminim. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum.' dedi.

Defne Samyeli'den dikkat çeken açıklama: Kendimi global görüyorum

Mustafa Sandal ile davalık olmasıyla sık sık gündeme gelen Defne Samyeli, Etiler'de bir restoranda yemek yemesinin ardından basın mensupları ile sohbet etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların altına yazılan '20 yaşında gibisin' yorumlarına yanıt verdi. Samyeli, 'Yorumlar mutlu ediyor. Fakat 20 yaşında durmadığıma eminim. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum. Yaş ve cinsiyet ayrımcısı bir dünyada yaşıyoruz. Sanat hayatımda da Ajda Pekkan, idolüm. Kendisini star olmaya adamış birisi.'

Yemeği fazla kaçırdığını söyleyerek sözlerine devam eden Samyeli, 'O kadar yemek yedim ki 1.5 saat spor yapsam anca çıkar acısı. Yıllar önce sırf çok yemek yemek için spor yapmaya başladım' ifadelerini kullandı.

'Eurovision'la görüşmeler yeniden başladı. Teklif gelse gider misiniz?' sorusuna da yanıt veren Samyeli, şunları söyledi:

'Bilemiyorum ama Aleyna'nın açıklamasını sevdim. Ben iddialı insanlardan hoşlanıyorum. Türk yıldızlarının dünya sahnesinde boy göstermesini çok önemsiyorum. Hepimizin global olması gerektiğini düşünüyorum. Ben de kendimi global görüyorum. Müzikse müzik, sesse ses, disiplinse disiplin. Kendimi o disiplinde buluyorum. Batılılarla çok çalıştım. Zamanı geldiğinde dünyaya kendimi göstereceğime inanıyorum. Kendime sınır koymayan bir insanım.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın