Chloe Loughnan yeni sevgilisiyle görüldü! Eski eş Serdar Ortaç'a söylediği sözler bomba

Serdar Ortaç ile 5 yıl evli kaldıktan sonra Türkiye'ye gelip gitmeye devam eden İrlandalı model Chloe Loughnan, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Sevgilisinin kimliğini gizli tutan Chloe Loughnan, eski eşi Serdar Ortaç hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Chloe Loughnan yeni sevgilisiyle görüldü! Eski eş Serdar Ortaç'a söylediği sözler bomba

Serdar Ortaç ile evli kaldığı dönemde Türkiye'de de tanınan İrlandalı model Chloe Loughnan, yeni sevgilisiyle görüntülendi. Snob Magazin'de yer alan habere göre; sevgilisinin kimliğini gizleyen Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, Türk vatandaşlığı alabilmek için girişimlere başladığını şu sözler ile duyurdu:

"Aslında başvurmayı planlıyorum, 1-2 yıldır burada olmadığım için gelemedim. Ben işlerim dolayısıyla başka ülkelere de gitmek zorundayım, Amerika'da İrlanda da ajanslara bağlıyım; bir yerde kalmıyorum, bir gün bir yerde kalacağım. İnşallah Türk vatandaşı olabilirim."

CHLOE LOUGHNAN'DAN SERDAR ORTAÇ YORUMU

Boşandıktan sonra Serdar Ortaç ile görüşmemeye başladıklarını söyleyen Loughnan, "Konuşamıyoruz, umarım sağlığı yerindedir. Serdar bana göre çok iyi insan! Ona karşı kötü duygular beslemiyorum. Onun için en iyisini isterim" ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın