Can Yaman ve Diletta Leotta aşkı bitti mi? Ünlü oyuncu Instagram hesabını kapattı

Erkenci Kuş dizisiyle birlikte büyük bir üne kavuşan Can Yaman, İtalya'ya reklam ve dizi çekimi için giderken aradığı aşkı buldu. Ünlü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'ya evlilik teklifi eden Can Yaman cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Can Yaman, Instagram hesabını kapatırken sevgilisinin doktor arkadaşı ile yaptığı baş başa kutlama kafaları karıştırdı. Can Yaman ve Diletta Leotta'nın ayrıldığı yönünde yorumlar yapılmaya başlandı.

Can Yaman ve Diletta Leotta aşkı bitti mi" Ünlü oyuncu Instagram hesabını kapattı

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Can Yaman, hayranlarını üzecek bir hamlede bulundu. Instagram hesabını kapatan Can Yaman, kafaları karıştırdı.

Erkenci Kuş ile yurt dışına açılarak İtalya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşan Can Yaman'ın sosyal medya hesabını tamamen mi kapattığı ya da geçici bir süreç mi olduğu bilinmiyor.

Can Yaman'ın Instagram'ını kapatmasının yankıları devam ederken evlilik teklif ettiği ve aynı evde yaşamaya başladığı İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta doktor arkadaşı ile baş başa kutlama yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Can Yaman'ın hesabını kapatıp Diletta Leotta'nın da baş başa kutlama yapması çiftin ayrıldığı yönünde yorumlandı. Taraflardan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın