Can Yaman ve Aslışah Alkoçlar'ın panik gecesi! Yine yakalandılar...

Her seferinde arkadaş olduklarını dile getiren Aslışah Alkoçlar ve Can Yaman, yine birlikte yakalandı. Buluşukları mekanı arka kapıdan terk etmeye çalışan ikilinin panik halleri dikkat çekti.

Can Yaman ve Aslışah Alkoçlar'ın panik gecesi! Yine yakalandılar...

Erkenci Kuş dizisiyle ününe ün katan ve yurtdışında da hatrı sayılır bir hayran kitlesi olan oyuncu Can Yaman'ın ismi bu kez de Aslışah Alkoçlar'la anılmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda görüntülenen Yaman ve Alkoçlar'ın aşk yaşamaya başladığı iddia edilmiş ancak ikiliden bu iddialara jet hızıyla yalanlama gelmişti. Alkoçlar, "Can'la sadece arkadaşız. Masada otururken bir anda fotoğrafımızı çekmişler. Şu anda sadece kariyer planlarım var" demişti.

ÇABALARI BAŞARISIZ KALDI 

Ancak Alkoçlar ile Can Yaman, önceki gece tekrar bir araya geldi. Alkoçlar ve Yaman, Bebek'te sabahın ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Mekan çıkışı gazetecileri fark eden Aslışah Alkoçlar ve Can Yaman birlikte görüntü vermemek için mekandan ayrı ayrı çıktı. Kameralara yakalanan ikilinin panik halleri ise dikkat çekti. Mekanın arka kapısından çıkmaya çalışan Aslışah Alkoçlar'ın bu çabası başarısız kalınca, ön kapıdan çıkıp apar topar taksiye bindi. Yaman ve Alkoçlar sorulan ilişki sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın