Bülent Ersoy'dan sonra Gülşah Saraçoğlu da kürk giydi... Eleştiri oklarının hedefi oldu

55 tilkinin kürkünden yapılan paltoyu giydiği için eleştiren Bülent Ersoy konuşulurken modacı Gülşah Saraçoğlu da TV8'de ekrana getirilen Doya Doya Moda programına gerçek kürk giyip çıktı. Saraçoğlu'nun gerçek kürk giyip programa çıkmasına sosyal medyadan sert eleştiriler yapıldı.

Bülent Ersoy'dan sonra Gülşah Saraçoğlu da kürk giydi... Eleştiri oklarının hedefi oldu

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde 55 'rönar arjante' cins gümüş tilki kürkünden palto yaptırdığı haberleri ile gündeme geldi ve yerden yere vuruldu. Ersoy, daha sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'O üzerimdeki kürk yıllar önce alındı. Yeni sipariş gibi algı oluşturulmaya çalışılıyor. Her sene kış aylarında bu tarz haberlerle taciz edilmekten son derece rahatsızım. Türkiye'de ve dünyada nice hayvanseverlerin de kürk giydiği ortadadır.

55 tilki yalanını kim çıkardı? İşin özüne inersek 1 tilkisi de bir, 55 tilkisi de. Ben geçmiş yıllarda verdiğim söz üzerine o zamandan beri kürk almadım!'

Bülent Ersoy'un haberleri konuşulurken TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda programının jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu programa gerçek kürk ile çıktı. Saraçoğlu'nun bu hamlesi eleştirildi.

'NE YAPAYIM, GERÇEK KÜRK SEVİYORUM'

Giydiği kürkler ile ilgili açıklama yapan Saraçoğlu, 'Gardırobumda 8 değerli parça var. Servet değerindeler. Ne yapayım, gerçek kürk seviyorum' demişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın