Boşanma davası açmıştı… Kanye West'ten Kim Kardashian'a darbe! Mücevherleri satıyor

Dünyaca ünlü reality Show yıldızı Kim Kardashian ve şarkıcı eşi Kanye West boşanma haberleri ile gündemden düşmüyor. Kardashian'ın açtığı boşanma davasının ardından bomba bir iddia atıldı. Kanye West'in davadan önce eşine aldığı milyonlarca dolarlık mücevherleri satmaya çalıştığı iddia edildi.

Boşanma davası açmıştı… Kanye West'ten Kim Kardashian'a darbe! Mücevherleri satıyor

Evliliklerini tüm dünyanın gözü önünde yaşayan Kim Kardashian ve Kanye West çifti boşanma kararı almasının ardından magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. Kanye West'in bipolar bozukluğu olması nedeniyle boşanma davası açan Kardashian, cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Ünlü çift hakkında iddialar arka arkaya sıralanırken Kanye West bir anda gündeme bomba gibi düştü. Çifte yakın bir kaynak Kanye West'in Kim Kardashian'a aldığı milyon dolar değerindeki mücevherleri satmaya çalıştığı iddiasında bulundu.

West'in, "Kardashian ile ilgimin kalmasını istemiyorum" dediğini öne süren kaynak, "Kanye kırılmış durumda çünkü hala Kim'i çok seviyor" dedi. Öte yandan kaynak, "Mücevher satma işini henüz halledememiş olmasına rağmen Kanye bana geçmişi hatırlatmalarını istemediğinden bahsediyordu" ifadesine yer verdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın