Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızından tüm dizilere çalım atacak proje! Geri dönüyor

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızından tüm dizilere çalım atacak proje! Fekeli efsanesi geri dönüyor. Ünlü oyuncu Kerem Alışık setlere geri döndü. Dizinin 107. bölümüyle projeye veda eden ünlü oyuncu dikkat çekecek bir projeyle izleyici karşısına çıkacak. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan Kerem Alışık, 49 isimli sinema filminde boy gösterecek. Filmin gerçek bir hikayeden uyarlanacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızından tüm dizilere çalım atacak proje! Geri dönüyor

Geçen sezon final yapan Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Fekeli rolüyle çok sevilen Kerem Alışık'ın yeni projesi belli oldu. Kerem Alışık dört yıl boyunca Çukurova'da Ali Rahmet Fekeli rolüyle projenin en çok sevilen isimlerinden birisi olmuştu. 107. bölümde diziye veda eden ünlü oyuncunun yeni adresi netleşti. Ünlü oyuncu kısa bir sürenin ardından setlere geri döndü. Kerem Alışık yaz aylarında çekimleri yapılacak 49 isimli sinema filmi için kamera karşısına çıktı.

YENİ PROJESİ NETLEŞTİ

Bir Zamanlar Çukurova'nın 107. bölümüyle projeye veda eden ünlü oyuncu yine benzer bir karakterle izleyici karşısına olacak.

Televizyon tarihinde görülmemiş olay! Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine geçecek!

SİNEMA FİLMİNDE ROL ALACAK

7 aylık süreçte bir projede yer almayan Kerem Alışık, 49 isimli sinema filminde oynayacak. Sinema filminin gerçek bir hikayeden uyarlanacağı gelen bilgiler arasında.

KEREM ALIŞIK KİMDİR?

Kerem Alışık, 5 Haziran 1960 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğlu olan oyuncu günümüze kadar birçok televizyon dizisinde rol aldı.

İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay'ın üstlendiği Dansöz ile yaşadı.

14. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nin Berna Laçin ile sunuculuğunu yaptı. Gençliğinde bir süre Anadolu Üsküdar futbol takımında oynamıştır.

  • kerem alışık
  • fekeli
  • bir zamanlar çukurova
Tüm Magazin haberleri için tıklayın