Ailesi karantinaya alınan Pınar Deniz isyan etti: Bencillik çok fena şey çok!

Oyuncu Pınar Deniz, geçen günlerde anneannesi, annesi ve teyzesinin koronavirüs şüphesiyle karantinada olduğunu açıklamıştı. Son durumla ilgili açıklama yapan Deniz, isyan etti.

Ailesi karantinaya alınan Pınar Deniz isyan etti: Bencillik çok fena şey çok!

Vatanım Sensin dizisi ile yıldızı parlayan Pınar Deniz, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yaşadıklarını anlatmış ve oyuncunun ağlamamak için kendini zor tuttuğu görülmüştü. Deniz, Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçilerine seslenerek şöyle konuşmuştu:

"Anneannemde nefes darlığı olduğu için hastaneye geldim. Corona yüzünden onu gözlem altına aldılar. Biz belirti göstermediğimiz için karantinaya alınmadık. Kendimi koruyor, dışarı çıkmıyordum. Ama onda pozitif çıkarsa hepimizi karantina altına almak zorundalar. Gözlem odasında 10 dakika durdum. Üzerinize kapıyı kapatıyorlar."

SON DURUMU ANLATTI

Instagram hesabından yaşadığı durumu paylaşmaya devam eden Deniz, geçtiğimiz gün "hala bekliyoruz" diyerek kendisini merak edenleri bilgilendirdi. Deniz açıklamasında şunları yazdı:

"Annem, teyzem ve anneannemi belirtiler olduğu için gözlem altına aldılar. Testin sonucunu bekleyeceğiz. Arayan yazan herkese teşekkür ederim ama sinirlerim bozuldu, dönemeyeceğim size gerçekten. Siz istediğiniz kadar koruyun kendinizi, sevdiklerinizin başına bir şey gelecek korkusu anlatılmaz.

Sadece ailemin ihtiyaçlarını götürmeye hastaneye çıkıyorum. Sonra eve gelip deli gibi dezenfekte oluyorum. Kendimden korktuğum için değil, olur da başka inşalara taşırım diye… Sahilde deli gibi trafik var. İnsanlar hiçbir şey yokmuşçasına dolaşıyorlar. Bencillik çok fena şey çok!”

Tüm Magazin haberleri için tıklayın