Ahu Tuğba kızının arabasını çöpe attığı anları paylaştı

Yeşilçam'ın en popüler kadınlarından olan Ahu Tuğba, sosyal medya hesabından paylaştığı son video ile ağızları açık bıraktı. Amerika'da yaşamını sürdüren kızı Anjelik'in otomobilini çöpe atan Tuğba, paylaşımında 'Buradaki tamirci adı altında hiçbir şeyden anlamayan insanlar bana kızımın arabasını çöpe attırdı en sonunda' ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

80'li ve 90'lı yıllarda Yeşilçam'da fırtına gibi esen Ahu Tuğba, ekranlara veda etmesinin ardından sosyal medyayı aktif olarak kullanırken hayatından kesitleri de takipçileri ile paylaşıyor.

ABD'nin Miami kentinde kızı Anjelik ile yaşayan Ahu Tuğba, kızının arabasından çektiği video ile gündem oldu.

Paylaşımına 'Buradaki tamirci adi altında hiçbir şeyden anlamayan insanlar bana kızımın arabasını çöpe attırdı en sonunda' notunu düşen Tuğba, takipçilerini şaşırttı.

Sosyal medya kullanıcıları "Atmasaydın, ihtiyacı olana verseydin", "Kimse yapamadı mı?", "Arabayı kurtaran olur, atmayın" yorumlarında bulundu.

Arabayı ne yapıyorsun?" sorusuna "Çöpe atıyorum, ne yapacağım!" yanıtını alan videoyu çeken kişi ise "Aa bu şok oldu bana" sözleriyle dikkat çekti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın