2022'yi sahnede karşıladılar

Müzik dünyasının starları, 2022'yi sahnede, sevenleriyle birlikte karşıladı ve şarkılarıyla izleyenleri mest etti. İstanbul, KKTC ve Belarus'ta konser veren ünlü isimlerin ortak dileği sağlık ve mutluluk oldu.

2022'yi sahnede karşıladılar

Vokalistlerle geri sayım

Erol Evgin, Kıbrıs Merit Royal & Premium Otel'de sevilen şarkılarını seslendirdi. Sanatçıya yeni yıl için geri sayım yaparken, kırmızı şapka ve gözlükleri takarak yanına gelen vokalistleri, Fulya Akgün ve Yeşim Vatan da eşlik etti.

Abant'ta TSM gecesi

Muazzez Ersoy, yeni yılı Abant Palace Otel'de karşıladı. Otelin balo salonunu hınca hınç dolduran konuklar yeni yıla Ersoy'un şarkılarıyla girdiler. Eski ve yeni eserlerden oluşan şarkılar seslendiren Ersoy, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.

Ödüllerle kapattık

Ebru Yaşar, Kıbrıs Viva Otel'de sahne aldı. Yeni yıl için geri sayımı hayranlarıyla birlikte yapan Yaşar, 'Her şeyden önce sağlık, mutluluk, enerji dolu başarılı şanslı ve güzel şarkılar üretebildiğim bir yıl olsun' dedi. 2021'i değerlendiren Yaşar, "Bu yılı da ödüllerle kapattık. O yüzden şahsım olarak çok mutluyum' şeklinde konuştu.

Barbie Ajda

Ajda Pekkan, yeni yıl konserini Günay Restoran'da verdi. Pembe kıyafetiyle Barbie'ye benzeyen Pekkan, eski ve yeni şarkılarını davetlilerle hep bir ağızdan seslendirdi.

Yılbaşı korosu

Ebru Gündeş, yılbaşı gecesi Kıbrıs Concorde Hotel'de sahne aldı. Rezervasyonların 3 hafta önceden dolduğu gecede sanatçı, Zuhair Murad imzalı altın rengi elbise giydi. Gündeş, 2022 için temennilerini "Her şeyin başı sağlık... O yüzden yeni yıldan önce sağlık diliyorum' sözleriyle dile getirdi.

Bu yıl bize iyi gelecek

Funda Arar yılbaşı gecesi Kıbrıs Kaya Palazzo'da sevenleriyle buluştu. Yorumcu Özgür Mansur imzalı kırmızı bir elbiseyle sahne aldı. Yeni yılın ilk dakikalarında misafirlerine seslenen Arar, "2022 hepimize iyi gelecek" dedi.

35 bin kişiyle coşku

Edis, yeni yıl heyecanını binlerce dinleyicisi ile sahnede yaşadı. Beşiktaş Meydanı'nda yeni yılı coşkuyla karşılayan Edis'i 35 bin kişi izledi. Yeni yılın ilk dakikalarını da hayranlarıyla karşılayan ünlü yıldız, binlerle birlikte 'Arıyorum' dedi.

İtalya'dan özel kostüm

Sibel Can, Cahide Palazzo'da yeni yıla girdi. İtalya'dan getirtilen Bologna payeti kumaştan hazırlanan ve askıları özel kristal taşlarla süslenen Amor Gariboviç imzalı siyah elbisesiyle sahne alan Sibel Can, güzelliği ile göz doldurdu. Can, 'Yeni yılda herkesin tüm istekleri gerçekleşsin' dedi.

Kırmızı Demet

Demet Akalın, Crowne Plaza İstanbul'da sevenleriyle buluştu. Şarkıcı, gecede kırmızı bir kıyafetle şarkılarının seslendirdi.

Doğum günü sürprizi

İbrahim Tatlıses ile Hande Yener, Belarus'da sahne aldılar. 1 Ocak doğumlu Tatlıses, 70'inci yaşını sahnede kutladı. Yener, Tatlıses'in yedi katlı doğum günü pastasını kendi elleriyle sahneye getirdi. Duygusal anların yaşandığı konserde Tatlıses, yeni yılda herkese 'sağlık ve huzur' diledi.

Bir sahne iki Ziynet

Ziynet Sali yılbaşı gecesi Antalya Royal Seginus Hotel'de sahne aldı. Gecede iki farklı kıyafetle sahne alan Sali, 2022 için "Sevgi dünyayı kurtarır" dedi.

Önce sağlık gerisi boş

Merve Özbey, yılbaşı gecesi Green Park Kartepe'deydi. Kırmızı kostüm tercih eden giyen Özbey, 2022'den sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın