Sürpriz ikili! Aleyna Tilki, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar'la görüntülendi

Serenay Sarıkaya ile geçtiğimiz yaz Göcek'te objektiflere takılan iş insanı Haldun Demirhisar genç şarkıcı Aleyna Tilki'yle görüntülendi. Aleyna Tilki ve Haldun Demirhisar'ın Etiler'de yemek yediği ortaya çıktı.

Sürpriz ikili! Aleyna Tilki, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar'la görüntülendi

Attığı her adım olay yaratan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki geride bıraktığımız günlerde Etiler'deki bir mekanda gizemli erkekle yemek yemişti. Tilki'nin yemek yediği kişi kendini magazin mensuplarından saklamıştı.

Yargı'nın İnci'si Ece Yüksel'in hayatını değiştiren dizi... Meğer adını böyle duyurmuş

Tilki, mekandan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak "Arkadaşlarımla yemek yedim" demişti. Genç şarkıcının yanındaki gizemli erkeğin Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı.

Üç Kuruş'un Mesut'u Cenk Kangöz'den Çukur açıklaması: İki diziyi birbirinden ayıran en önemli özellik bu

İkinci kez buluşan Aleyna Tilki ve Haldun Demirhisar, geçtiğimiz akşam Arnavutköy'deki bir araya geldi. Aleyna Tilki'ye çıkışta eşlik eden Haldun Demirhisar muhabirlere zafer işareti yaparak poz verdi. Aleyna Tilki şaşkınlık yaşarken kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakmayı tercih etti.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar geçtiğimiz yaz Göcek'te görüntülenmesinin ardından haklarında aşk dedikoduları çıkmıştı.

Acun Ilıcalı, Ezgi Mola, Müge Anlı.... 2021'de en çok habere konu olan isimler belli oldu! İşte o ünlüler

Tüm Güneş haberleri için tıklayın