Metrekare fiyatı 87 bin TL! ‘Vadi'de 2.3 milyar TL'lik yeni yatırım başlıyor

Invest İnşaat Sarıyer – Ayazağa'da yer alan yeni projesi Investvadi'yi 87 bin TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sundu. Bahattin Uçar, fiyatın teslimde 200 bine ulaşacağını tahmin ediyor.

Metrekare fiyatı 87 bin TL! ‘Vadi'de 2.3 milyar TL'lik yeni yatırım başlıyor

Invest İnşaat, İstanbul'da Sarıyer – Ayazağa bölgesindeki üçüncü projesi Investvadi'yi satışa sundu. 23 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen ve toplam 444 bağımsız birimden oluşan projede metrekare fiyatı ise 87 bin TL'den başlıyor. Projenin yatay düzlemde yer alan konut bloklarında 210 konut, 7 villa, alışveriş caddesi içinde 25 dükkan ve 202 daireli rezidans bloku yer alıyor.

18 AY SONRA TAMAM

"Bugün, 'Vadi' olarak adlandırılan Ayazağa bölgesinin İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri haline geldiğini vurgulayan Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, "Ortak girişimle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul, hemen devamında geliştirdiğimiz Vadikoru ve yine aynı bölgede inşasına başladığımız Investvadi ile bölgenin tüm niteliği değişti. Bölgenin en değerli noktasında konumlandırdığımız Investvadi'yi 2.3 milyar TL yatırımla geliştiriyoruz. İnşa çalışmalarına başladığımız projenin sözleşmesinde 24 ayda teslim etmeyi taahhüt ediyoruz ancak 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Bugüne dek tüm projelerimizde olduğu gibi Investvadi projemizi de söz verdiğimiz tarihten önce teslim etmeyi amaçlıyoruz" dedi.

GÜNCELLEME GELECEK

Lansman dönemine özel olarak konutların metrekare satış fiyatını 87 bin TL'den başlattıklarını vurgulayan Bahattin Uçar, "Önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatları güncelleyerek satışları tamamlamayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz 10 yıl içinde İstanbul'un farklı noktalarında 2.5 milyon metrekare inşaat alanını tamamladık. Sarıyer – Ayazağa aksında yer alan Vadi bölgesi bizler için son derece kıymetli. Önümüzdeki döneme ilişkin yatırımlarımızın bir bölümünü de bu bölge çevresinde geliştirmeyi hedefliyoruz. Bir de Bodrum'da projemiz olacak" diye konuştu.

7 TANE BAÇELİ VİLLA

1+1'den 5+1'e kadar konut seçeneği bulunan Investvadi'de dairelerin büyüklüğü 73 metrekare ila 486 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Geniş bahçe kullanıma sahip 7 villanın yer aldığı projede ayrıca 5 yıldızlı otel işletmesi konseptiyle hizmet verecek 202 daireli bir rezidans bloku yer alıyor.

YÜZDE 1 KDV AVANTAJI

Sanayi alanı dönüşümü olarak yüzde 1 KDV avantajına sahip Investvadi'de anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanılabiliyor. Investvadi ile bölgede bir ilk olarak geniş bahçe ve oturum alanlarına sahip müstakil villalar, bahceli daireler ile büyük balkonlar ve teraslardan oluşan konutlar yer alıyor. Projede ayrıca sosyal donatı alanları, peyzaj alanları, yüzme havuzu, fitness ve spor merkezi, çocuk oyun alanları ve elektrikli araç şarj ünitelerine sahip otopark alanları da bulunuyor.

  • invest inşaat
  • fvadi
  • konut
Tüm Güneş haberleri için tıklayın