Gönül Dağı dizisi 56. son bölüm izleme linki! TRT1 Gönül Dağı 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı dizisi 56. son bölümü ile TRT1 ekranlarında yayınlandı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisi 5. son bölümün hemen ardından 57. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında 'Gönül Dağı 56. son bölüm izleme linki ile yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi?' sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Gönül Dağı dizisi 56. son bölüm izleme linki! TRT1 Gönül Dağı 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı"

Gönül Dağı 5. son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı 6. yeni bölüm fragmanı yayına giren son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Peki Gönül Dağı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 56. son bölümde neler yaşandı?

GÖNÜL DAĞI 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Gönül Dağı 57. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

GÖNÜL DAĞI 56. SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

GÖNÜL DAĞI 56. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrollerini üstlendiği dizi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatan Gönül Dağı son bölümünde; Asuman ve Ramazan'ın kavuşması herkesi çok mutlu ederken Ramazan da eski neşeli haline dönmüştür. Taner ise yeniden amcaoğullarıyla birlikte çalışmak istese de Veysel bunu kabul etmez. Ramazan ve Taner, Veysel'i ikna etmek için kolları sıvarken, Veysel ve Cemile'nin aldığı bir düğüne yardıma giderler. Bu düğün amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecektir?

Öte yandan düğünün dağılmasıyla Asya, Gülsüm öğretmene dönse de onun için kalıcı bir çözüm bulmaları gerekmektedir. Bu süreçte tüm kadınlar Asya'ya sahip çıkarken, Asya'nın geleceğiyle ilgili karar ne olacaktır? Bu sırada Kenan ise uzaklaştırma kararını gizlemeye çalışırken kendini Dişçi Musa'nın yanında bulur. Durumu öğrenen Dişçi Musa'nın Kenan için bulduğu çözüm ne olacaktır?

  • gönül dağı
  • trt1
  • gönül dağı son bölüm
  • gönül dağı 56 bölüm
  • gönül dağı 57 yeni bölüm fragmanı
Tüm Güneş haberleri için tıklayın