Gençlere müjde! Teknolojik alet alımını kolaylaştıracak düzenleme yolda

Başkan Recep Tayyip Erdoğan gençlerle Trabzon'da buluştu. Erdoğan, gençlerin teknolojik ürünlere erişimini kolaylaştıran düzenlemenin yolda olduğunu “Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile bir çalışma yapacağız ve inşallah bu konuda adımı atacağız.' cümleleriyle duyurdu.

Gençlere müjde! Teknolojik alet alımını kolaylaştıracak düzenleme yolda

Trabzon'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teknolojik aletlerin alımını kolaylaştıracak düzenleme ile ilgili müjde verdi. Teknolojik ürünlere erişimin zorlaştığını dile getiren bir gence yanıt veren Erdoğan "Geçlerimizin bu talepleri maliyet olarak bize ne getir ne götür, bu konuda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yapalım. Ona göre bir adım atalım." yanıtını verdi.

DÜZENLEME YOLDA

Gençlik Buluşması isimli etkinlikte bir öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şu soruyu yöneltti:

"Sayın Cumhurbaşkanım bizler teknoloji ile oldukça iç içeyiz. Fakat şu anda bilgisayar, telefon gibi ihtiyaçlarımızı karşılamak maliyetli. Bu konuda bizlere destek müjdesi verir misiniz? Böyle bir çalışma var mı? Vergi oranlarında bir düşüş gerçekleşebilir mi?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu yanıtı verdi:

"Geçlerimizin bu talepleri maliyet olarak bize ne getir ne götür, bu konuda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yapalım. Ona göre bir adım atalım"

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu diyaloğu Twitter hesabından paylaşarak, "Trabzon'daki buluşmamızda bir gencimiz, teknoloji ürünlerine erişimi kolaylaştıracak bir düzenleme istedi. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile bir çalışma yapacağız ve inşallah bu konuda adımı atacağız." dedi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın