Elbet Bir Gün son bölüm tek parça izle! Elbet Bir Gün 1. bölüm full izle!

Elbet Bir Gün 1. bölümünü izlemek isteyenler sık sık araştırma yapmaya başladı. Dün akşam ilk bölümü ile yayınlanan dizi izleyenleri ekran başına kilitledi. Elbet Bir Gün 1. bölümde, hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.

Elbet Bir Gün son bölüm tek parça izle! Elbet Bir Gün 1. bölüm full izle!

Elbet Bir Gün dün akşam 1. bölümü ile ekrana geldi. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Kenan Acar, Ömer Genç isimlerin yer aldığı yapım Fox Tv'de yayınlanıyor Elbet Bir Gün 1. bölümde Başarılı gazeteci Murat Güven, sunuculuğunu da yaptığı Kayıp Hayatlar programında faili meçhul bir şekilde öldürülen üçü çocuk beş kişinin cinayetini haber yapar ama araştırmaları sırasında aileye mensup iki kız kardeşin kayıp olduğunu öğrenir...

ELBET BİR GÜN 1. BÖLÜM FULL İZLE!

ELBET BİR GÜN 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başarılı gazeteci Murat Güven, sunuculuğunu da yaptığı Kayıp Hayatlar programında faili meçhul bir şekilde öldürülen üçü çocuk beş kişinin cinayetini haber yapar ama araştırmaları sırasında aileye mensup iki kız kardeşin kayıp olduğunu öğrenir.

Murat Güven, Feride ve Nesime adındaki kız kardeşleri bulmak için harekete geçtiğinde ise onunla beraber yıllardır intikam alma arzusuyla yanıp tutuşan Cemil Bey'in de onların peşine düşeceğinden habersizdir.

Cemil Bey'in Nesime'den olan kızı Mevsim olayların peşine düşer ve Murat Güven'le iş birliği yapmaya karar verir. Bu iş birliği Nesime ve Feride'nin bütün hayatlarının alt üst olmasına sebep olacaktır.

Kız kardeşler, Nesime'nin yıllar evvel terk ettiği eski kocası Cemil'den yıllardır kimliklerini gizleyerek saklanmaktadır. Her iki kadın da geçmişi arkalarında bırakıp yepyeni hayatlar kurmuştur. Üstelik birbirlerinden de bihaberdirler.

Karakterleri taban tabana zıt olan iki genç kadının hayatlarının bu haber sonrasında kesişmesi ikisini de yalanlar ve sırlarla dolu geri dönülmez bir yola sokar. Birbirlerine yabancı iki kız kardeş, arkalarından gelen geçmişten kaçabilmek için nasıl bir yol izleyeceklerdir?

Tüm Güneş haberleri için tıklayın