Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma bu hafta yok mu? Eda Ece 2. kez koronavirüse yakalandı!

Eda Ece koronavirüse yakalandı. Eda Ece, kişisel Twitter hesabından ikinci kez Covid 19'a yakalandığını duyurdu. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi ile Maske Kimsin Sen programının yeni bölümlerinin verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. Peki, Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma bu hafta yok mu?

Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma bu hafta yok mu" Eda Ece 2. kez koronavirüse yakalandı!

Fox'un Yasak Elma ve Maske Kimsin Sen'de yer alan Eda Ece, kişisel Twitter hesabından ikinci kez Covid 19'a yakalandığını duyurdu. Başarılı oyuncu, geçtiğimiz sene şubat ayında da koronavirüse yakalanmıştı. Bu kez durumunun iyi olduğunu belirten Eda Ece'nin bu hafta dizi ve programda olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma bu hafta yok mu?

MASKE KİMSİN SEN BU HAFTA YOK MU?

Maske Kimsin Sen yeni bölümü bu hafta sonu ekrana gelecek. Bölümlerin bant yayını olması nedeni ile önceden çekilen programda Eda Ece de yer alacak. Ancak önümüzdeki hafta Eda Ece'nin programa ara vermesi bekleniyor.

YASAK ELMA BU HAFTA YOK MU?

Pazartesi günleri Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 24 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizide Eda Ece de yer alacak. Ancak dizinin bir sonraki hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil.

  • eda ece
  • eda ece korona
  • maske kimsin sen bu hafta var mı
  • yasak elma bu hafta var mı
  • eda ece var mı
Tüm Güneş haberleri için tıklayın