Camdaki Kız'ın Meliha'sı Yüsra Geyik hakkında bomba iddia! Rolünü kıskançlık mı bitirdi?

Kanal D'nin perşembe akşamları yayınlanan dizisi Camdaki Kız ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Diziye bu sezon Meliha karakteriyle dahil olan Yüsra Geyik'in rolünün, Camdaki Kız dizisinin başrollerinin kıskançlığı yüzünden bitirildiği öne sürüldü. İsim verilmese de Yüsra Geyik'in oynadığı Meliha karakterinin İzmir'e gönderilmesi, iddiaları güçlendirdi.

Camdaki Kız'ın Meliha'sı Yüsra Geyik hakkında bomba iddia! Rolünü kıskançlık mı bitirdi"

Profesör Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Arka Sokaklar'da canlandırdığı Zeliş rolüyle şöhreti elde eden ve 15 sezonun ardından Camdaki Kız dizisiyle yeni bir projeye adım atan Yüsra Geyik dizide, Meliha adlı bir karakteri canlandırmıştı.

Ancak Geyik'in karakteri yakın zamanda hikaye gereği İzmir'e gönderilmişti. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Geyik'in hikaye olarak İzmir'e gönderilmesinde başrol arkadaşlarının etkisi oldu.

İddiaya göre; Geyik'in ön plana çıkması ekip arkadaşlarını rahatsız etti. Bazı başrol oyuncuları bu durumdan rahatsız oldu ve bu sebeple karakterinin ömrü kısa sürdü.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın