Burcu Esmersoy estetik iddialarına açıklık getirdi

Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, hakkında çıkan estetik iddialarına cevap verdi. Sosyal medya hesabından video paylaşan Esmersoy, 'Okul kapılarında 'Yüzünü astırdı' falan diye konuşuyormuşsunuz... Göz kapağı operasyonu ve ulthera var. Zaten bunları anlatıyorum' dedi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yerini alan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, paylaştığı video ile "estetik" iddialarına yanıt verdi.

Yüzüne 'Fransız Askısı' yaptırdığı yönünde konuşulmasına sinirlenen Esmersoy, yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Okul kapılarında 'Yüzünü astırdı' falan diye konuşuyormuşsunuz... Göz kapağı operasyonu var sadece bir de ulthera var. Zaten sabit storilerimde bunları anlatıyorum. Böyle şeyler yapmayın olur mu?

Ben bu arada bunları neden söylüyorum; normalde yaptırdığım şeyleri gönül rahatlığı ile anlatıyorum. Siz de biliyorsunuz. Hatta cilt bakımımı bile makyajsız, filtresiz çekiyorum. Gereksiz yani olsa 'Söylerim' diyorum.

Biz kendisinin yüzüne şöyle bir işlem yaptık' diye konuşan insanlar vardır belki inanmayın. Ben kesin paylaşıyorum zaten. Yüzüme bir şey yaptırdıysam dişimi bile kime yaptırıyorsam paylaşıyorum. Ben paylaşmadıysam tanımıyorumdur. Bunun garantisini verebilirim."

Tüm Güneş haberleri için tıklayın