29 Ağustos tatil olacak mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 4 gün tatil var mı?

30 Ağustos Zafer Bayramı'na sayılı günler kaldı. Zafer Bayramı'na sayılı günler kala merak edilen konulardan bir tanesi de “29 Ağustos tatil mi?” sorusu oldu. 30 Ağustos'un salı gününe denk gelmesi nedeniyle 4 gün tatil beklentisine giren vatandaşlar resmi bir açıklama olup olmadığını merak ediyor. Peki, Zafer Bayramı tatili 4 gün olacak mı? 29 Ağustos Ağustos Pazartesi tatil mi?

29 Ağustos tatil olacak mı" 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 4 gün tatil var mı"

Türk tarihi için önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl salı gününe denk geliyor. 29 Ağustos'un Pazartesi gününe gelmesi dolayısıyla da 4 günlük tatil beklentileri arttı. Vatandaşlar "29 Ağustos tatil olacak mı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 4 gün tatil var mı?

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NDA 4 GÜN TATİL VAR MI?

Bilindiği her yıl 30 Ağustos tarihinde 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz resmi ve ulusal bir bayram olarak kutlanıyor. 30 Ağustos'un resmi tatil olması sebebiyle de devlet kurumları ve birçok özel kuruluş tatil yapıyor. Bu yıl 30 Ağustos salı gününe denk geldiği için 29 Ağustos Pazartesi gününün tatil olup olmayacağı merak konusu oldu.

29 Ağustos'un tatil edilmesi ile birlikte hafta sonu ile birlikte 4 gün tatil olma ihtimalini düşünen vatandaşlar konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Konuyla ilgili henüz resmi kaynaklardan bir bilgi paylaşılmadı.

29 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ TATİL OLACAK MI?

29 Ağustos Pazartesi gününün tatil olup olmayacağı ile ilgili henüz resmi bir karar ya da açıklama yapılmadı. 29 Ağustos'un tatil ilan edilmesi durumunda 30 Ağustos ve hafta sonu ile birlikte toplamda 4 günlük bir tatil olacak.

  • zafer bayramı
  • 30 ağustos
  • 29 ağustos
  • resmi tatil
  • tatil
Tüm Güneş haberleri için tıklayın