Selçuk Bayraktar'dan Çiğdem Toker'e sert tepki: Yalancılık, sahtekarlık, yüzsüzlük...

Yerli ve milli hamlelerin öncüsü T3 Vakfı'na yönelik karalama kampanyalarında bulunan Sözcü Gazetesi yazarı Çiğdem Toker'e Türkiye Basın Yayın ve Matbaa Çalışanları Sendikası'ndan destek açıklaması geldi. Bu desteği #UNUTMAYIN etiketiyle sosyal medya hesabından paylaşan Toker'e Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Selçuk Bayraktar'dan Çiğdem Toker'e sert tepki: Yalancılık, sahtekarlık, yüzsüzlük...

Aksam.com.tr

Türkiye Basın Yayın ve Matbaa Çalışanları Sendikası'nın (DİSK BASIN-İŞ) Twitter hesabından Sözcü Gazetesi yazarı Çiğdem Toker'e bir destek açıklaması geldi.

DİSK BASIN-İŞ'in mesajında, "T3 Vakfı'nın 'İBB'den Vakıflara Hizmet Raporu' haberi nedeniyle açtığı davada meslektaşımız Çiğdem Toker'e 30 bin TL tazminat cezası verildi. Çiğdem Toker'in yanındayız. Unutmayın kamunun yararına olan her türlü olay ve bilgi haberin konusu olmaya devam edecek." ifadeleri yer aldı.

Bu desteği #UNUTMAYIN etiketiyle sosyal medya hesabından paylaşan Toker'e yanıt Selçuk Bayraktar'dan gecikmedi.

SELÇUK BAYRAKTAR: YALANCILIK, SAHTEKARLIK, YÜZSÜZLÜK

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bu, 2019 yerel seçim döneminde vakfımız aleyhine başlatılan kirli kampanyayı ve İBB'den para aldığı yalanını ilk yayan gazeteci müsveddesi."dedi.

"GAZETECİLİK YALANCILIK DEĞİLDİR"

Selçuk Bayraktar sosyal medya paylaşımında, "Gazetecilik; yalancılık, sahtekarlık, yüzsüzlük arsızlık da değildir!" ifadelerini kullandı.

"BURS PROGRAMINA 30.000 TL'LİK BİR İLAVE GELDİ"

Türkiye Teknoloji Takımı'ndan yapılan açıklamada ise, "İftira zincirinin ilk halkası olan müfteriye karşı açtığımız dava sonuçlandı. Etik ve ahlaktan taviz vermeyecek gazeteciler yetiştirmek üzere oluşturduğumuz burs programına 30.000 TL'lik bir ilave de Çiğdem Toker aleyhine açtığımız davadan geldi." ifadelerine yer verildi.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın