Rozetini Başkan Erdoğan taktı! İyi Parti'den istifa eden İsmail Ok AK Parti'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı. Ok'un rozetini ise Başkan Erdoğan taktı.

Rozetini Başkan Erdoğan taktı! İyi Parti'den istifa eden İsmail Ok AK Parti'ye katıldı

IHA

IHA'nın haberine göre, Balıkesir bağımsız milletvekili İsmail Ok'u kürsüye çağıran Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Ok'un rozetini taktı. Erdoğan, "Bugün bir farklı adım daha atıyoruz. Balıkesir bağımsız milletvekili İsmail Ok kardeşimizi de ailemize katıyoruz. Hayırlı olsun. İnşallah ailemiz bugün bu mübarek ramazan ayında daha da güçlenmiştir" dedi.

SALONA KONUŞAN İSMAİL OK İSE ŞU İFADELERİ KULLANDI:

"Çok mikrofon önünde konuştum ama hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Allah utandırmasın, inşallah hayırlara vesile kılsın. Niçin buradayım? Çeyrek asırdan fazla kardeş Azerbaycan'ımızın toprakları işgal altındaydı, Türkiye'miz 'Azerbaycan ne istiyorsa o kadar yanındayız' dedi. Çeyrek asırdan sonra kardeş Azerbaycan'ımızın toprakları bağımsızlığına kavuştu. Irak'ta, Suriye'de, Libya'da, nerede olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devletini tehdit eden içeriden ve dışarıdan hainlere karşı Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlarını balyoz gibi ezmiştir. Bu vesile ile Kuzey Irak'ta, Suriye'de ve ülkemizin her karış toprağında kanlarını canlarını feda ederek şehit olan, canını veren, kanını akıtan şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Çok söylenecek söz var ama mübarek ramazan, sözün ustasının yanında fazla konuşmaya gerek yok. Türkiye özellikle savunma sanayinde lig atlamıştır, SİHA'larımızla, İHA'larımızla artık kurulan oyunları bozan ve oyun kuran, düşmanlarına korku salan, dostlarına güven veren ülke olmuştur. Bunun için Cumhur İttifakı dedim, bunun için Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti'deki mücadelede ben de varım dedim. Allah mahcup etmesin."

Erdoğan, Ok'un eşini de kürsüye çağırdıktan sonra rozetini taktı.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın