Pençe-Kilit'ten acı haber geldi! Annesi feryat etti, Reşat uyanamadı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerce açılan ateş sonucu Uzman Çavuş Reşat Ergin şehit oldu. Şehidin 2013 yılında yaptığı “Annemin çığlığıyla tüm şehir uyanacak ama ben uyanmayacağım” paylaşımın gerçek olmasıyla acılı annenin feryatları yürekleri dağladı.

Pençe-Kilit'ten acı haber geldi! Annesi feryat etti, Reşat uyanamadı

Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG'ye karşı başarıyla yürüttüğü Pençe-Kilit Operasyonu'ndan acı haber geldi. Bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen P.Uzm.Çvş. Reşat Ergin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin'in şehit olduğu haberi, Manisa'nın Akhisar ilçesi Ulucami Mahallesi'nde oturan ailesine Kaymakam Kaan Peker ve askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan babası Erhan Ergin (46) ile annesi Gülşah ve kız kardeşi Fatma Ergin gözyaşlarına boğuldu. Şehit evine ve bulunduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı. Yakınları ve komşuları taziye için eve gelmeye başladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, şehit Ergin'in ailesine başsağlığı diledi.

PAYLAŞIMI GERÇEK OLDU... ŞEHİDİN PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Ergin'in 2013 yılında "Annemin çığlığıyla tüm şehir uyanacak ama ben uyanmayacağım" şeklindeki paylaşımı gerçeğe dönüşürken, acılı anne Gülşah Ergin'in feryatları yürekleri dağladı. Ergin'in naaşı düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

KAHRAMANLARIN KANI YERDE BIRAKILMADI

Kahraman Mehmetçik Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK/YPG'ye nefes aldırmıyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada " Tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmadı, kalmayacak! Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!" denildi.

  • pençe kilit harekatı
  • şehit
  • mehmetçik
Tüm Güncel haberleri için tıklayın