Düğün hastanede bitti! Halay başı kavgasında kan aktı

İzmir'de düğüne katılan Suriye uyruklu davetliler arasında 'halay başı olma' nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Düğün hastanede bitti! Halay başı kavgasında kan aktı

DHA

İzmir'in Bornova ilçesinde düğüne katılan davetliler arasında çıkan 'halay başı olma' kavgasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

DHA'da yer alan habere göre, olay, dün saat 23.00 sıralarında Yeşilova Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde meydana geldi. Bir düğün salonunda yapılan düğüne katılan Suriye uyruklu davetliler arasında iddiaya göre 'halay başı olma' nedeniyle tartışma çıktı. Gerginliğin artması sonucu düğün salonundan çıkartılan kişiler, tartışmayı sokakta da sürdürdü. Kısa süre sonra taraflar bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Kavgada B.H. (24), M.H. ve V.H. (22), aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Çok kan kaybettiği belirlenen B.H., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan B.H.'nin göğüs bölgesinden bıçaklandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yaralıların yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatan polis, 3 kişiyi yaralayan şüphelinin H.H. olduğu belirledi. Olaydan sonra kaçan H.H.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın