CHP'nin içi diktatörlük gibi oldu

CHP'yi cezaevine dönüştürdü! Kılıçdaroğlu'na demokrasi eleştirisi. CHP'li Yılmaz Ateş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin itibarını yerle bir ettiğini söyledi, “Partiyi cezaevine çevirdi. Ağzını açanı, televizyona çıkanı atıyorlar” dedi.

CHP'nin içi diktatörlük gibi oldu

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, BBN Türk TV'de Ceviz Kabuğu programına katıldı. Kamuoyundaki 2. Abdülhamid tartışmasına değinen Ateş, "Abdülhamid yurtseverdir, ülkenin birliğini bütünlüğünü sağlamak için müthiş gayret içinde olmuştur. İsrafı önlemiştir, devletin hazinesine el uzatmamıştır" dedi.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ YOK

CHP'de parti içi demokrasi olmadığını söyleyen Ateş, "Kılıçdaroğlu'nun parti içi demokrasi konusunda, baskı konusunda, sansür konusunda yaptığı Abdülhamid'i mumla aratır. Örgütleri görevden alıyorlar kongre yapmıyorlar. Bu çağda CNN Türk'e çıktı diye bir baro başkanı partiden atılır mı?" diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun 'kaçacak' yalanını daha önce de söylediğini belirten Ateş, "Kılıçdaroğlu, Kasım 2013'te Amerika'ya başkan yardımcısı Biden ile görüşmeye gitti. FETÖ'nün merkez yönetecileriyle sabah-akşam bir araya geldiler. FETÖ'nün adamları bir bildiri hazırlayıp Kılıçdaroğlu'na gönderdiler. FETÖ'nün televizyonu STV'ye çıkıp Erdoğan ile ilgili 'kaçacak' iddiasını söyledi. Yine bir yerden bir şey mi geldi?" dedi.

'MAFYA LİDERİNE BÜRÜNDÜ'

Kılıçdaroğlu'nun sözlerini mafya lideri söylemine benzeten Ateş şöyle konuştu: "Sen CHP'nin Genel Başkanısın. Aynı üslubu nasıl kullanabilirsin? CHP seçmenini bu üslubu kabul etmesi mümkün değil. Partinin itibarını yerle bir ediyorsunuz. CHP şu anda bir işgal altında. Bizi görenler partiyi batırdı, ülkeyi de batıracak diyorlar. CHP şu anda CHP'liler için bir cezaevine dönüştü. Ağzını açanı, televizyona çıkanı partiden atıyorlar."

Tüm Güncel haberleri için tıklayın