Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a kadınlardan hakaret protestosu! Utanmadan dans etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a kadınlardan hakaret protestosu. AK Partili Meclis üyesi Hatice Çakır'a yönelik çirkin sözlerini ‘iffettimi korudum' diyerek savunan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendini protesto eden kadınlara da dans ederek karşılık verdi. Çakır, Özcan hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a kadınlardan hakaret protestosu! Utanmadan dans etti

AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar'a yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, protesto edildi. 'Eline, beline, diline hakim ol' sloganı atan kadınlar, 'Terbiyesiz Tanju Özcan' yazılı dövizler taşıdı. Protestoyu makam odasınıdan izleyen CHP'li Belediye Başkanı Özcan ise sloganlara dans ederek karşılık verdi.

ÖNCE ALLAH' SONRA YARGI

Yapılan açıklamada; "Kadınları aşağılayan, meta olarak gören ahlaksızca saldırıyı yapan bu köhnemiş zihniyete gerekenin yapılmasını bekliyoruz" denildi. Özcan'ın hakaretine maruz kalan Çınar'da "Bu süreç içerisinde bir özür bekledim. Önce Allah'a, sonra yargıya, sonra bütün kadınlara onu havale ediyorum" dedi.

Özcan, Belediye Meclisi'ndeki oylama sırasında el kaldıran Çınar'a "Bana niye el sallıyorsunuz, evli barklı adamım ayıp oluyor" sözleri ile hakaret etmiş, mahkeme Çınar'ın "tedbir" talebini kabul ederek koruma kararı vermişti. Özcan'a, eylemini devam ettirirse 15 günden 30 güne kadar hapis cezası verilecek.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın