Bakan Nebati: 'Bahreyn ile ilişkilerimizi derinlemesine ele aldık'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye-Bahreyn Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı'na katıldı. Toplantıda iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri derinlemesine ele aldıklarını açıkladı.

Bakan Nebati: 'Bahreyn ile ilişkilerimizi derinlemesine ele aldık'

IHA

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı Türkiye-Bahreyn Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı'nda iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri derinlemesine ele aldıklarını ve ticari ilişkilerin önündeki engellerin aşılmasını sağlayacak adımları tartıştıklarını ifade etti.

İHA'nın haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, katıldığı Türkiye-Bahreyn Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı'nda iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin derinlemesine ele aldıkları ve ticari ilişkilerin önündeki engellerin aşılmasını sağlayacak adımları tartıştıkları önemli bir toplantı olduğunu belirtti.

Nebati, toplantıda ikili ilişkilerden karşılıklı yatırımlara, ticaretten sanayiye, yatırımdan sektörler arasındaki iş birliğine kadar farklı alanları kapsayan konulara ilişkin görüşme yaptıklarını, bu görüşmelerin ise somut ve yapıcı olduğunu vurguladı.

  • bakan nebati
  • hazine ve maliye bakanı nurettin nebati
  • Bahreyn Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı
  • bahreyn
Tüm Güncel haberleri için tıklayın