Türkiye, Miami'de dünyanın en büyük kruvaziyer fuarına katıldı

Türkiye Turizmini Tanıtma ve Geliştirme Ajansı ve New York'taki Türkiye Turizm Kurulu ekibi, Miami'de dünyanın en büyük uluslararası cruise gemi fuarı 'Seatrade Cruise Global Expo'ya katıldı. 80'den fazla kruvaziyer firması ve 140 ülkenin temsil edildiği fuara, 20 bini aşkın sektörel ziyaretçinin katıldığı açıklandı.

Türkiye, Miami'de dünyanın en büyük kruvaziyer fuarına katıldı

AA

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve New York'taki Türkiye Turizm Kurulu ekibi, 27-30 Eylül'de Miami'de düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası kruvaziyer fuarı Seatrade Cruise Global Expo'ya katıldı.

AA'nın aktardığı habere göre, Bu yılki teması "kruvaziyerlerin geleceği" olan fuarda TGA, 112 metrekarelik standında Türkiye'nin önemli rotaları ve destinasyonlarını tanıttı.

Stantta, Türkiye'nin sürdürülebilirlik, çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık konusundaki öncü yaklaşımı, inovasyonu etkin yönetimi ve gelişen lüks konseptleri vurgulandı.

80'den fazla kruvaziyer firması ve 140 ülkenin temsil edildiği fuara, 20 bini aşkın sektörel ziyaretçinin katıldığı açıklandı.

  • Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA)
  • New York
  • kruvaziyerlerin geleceği
Tüm Güncel haberleri için tıklayın