9 günlük bayram tatili sonrası dönüş rotalarında trafik yoğunluğu yaşanıyor

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından dönüşe geçen tatilciler dönüş güzergahlarında uzun kuyruklar oluşturdu. Osmangazi Köprüsü ve Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde yoğunluk yaşanıyor.

9 günlük bayram tatili sonrası dönüş rotalarında trafik yoğunluğu yaşanıyor

AA

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla dönüşe geçen tatilciler, Osmangazi Köprüsü ve Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde akıcı trafik yoğunluğuna neden oldu.

AA'nın haberine göre, Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşlar, dönüş yolunda Anadolu Otoyolu İstanbul istikametindeki Körfez, Derince, İzmit ilçeleri geçişlerinde araç yoğunluğu oluşturdu.

Bayram öncesi yoğun araç geçişi olan Osmangazi Köprüsü, tatilden dönüşte de sürücüler tarafından tercih edildi.

Köprünün Dilovası'ndan Yalova'ya giden yönü ile otoyolun Ankara istikameti ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik akışı normal seyrediyor.

FETHİYE'DE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, tatilini tamamlayıp dönüşe geçenlerle tatil için Ölüdeniz'e gidenler araç yoğunluğuna neden oldu.

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın turistik ilçelerinde geçiren tatilcilerin, dönüş yolculuğu devam ediyor. Dönüşe geçen tatilciler nedeniyle bölgenin gözde turizm merkezlerinden Fethiye'de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

İlçeden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Ölüdeniz Mahallesi'nde ise tatile gelenler dolayısıyla zaman zaman araç kuyrukları oluştu. Kumburnu Plajı'na gitmek isteyen tatilciler, yaklaşık yarım saatlik bekleyişin ardından denize ulaşabildi.

İlçe çıkışlarındaki kavşaklarda da zaman zaman yoğunluk yaşandı, kara yollarında polis ve jandarma ekipleri denetimlerini sürdürdü.

ANTALYA-KONYA KARA YOLUNDA TATİL DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU

Turizm kentlerinde tatilini tamamlayıp dönüşe geçenler, Antalya-Konya kara yolunda yoğunluk oluşturdu.

Antalya ve ilçelerinde tatilini tamamlayanlar dönüş yolculuğuna devam ediyor. Antalya-Konya kara yolunun Yarpuz Mahallesi ile Taşlıca mevkisinde trafik arttı.

Dönüş yolundaki araçlar, Akseki'de uzun kuyruklar oluşturdu.

Polis ve jandarma ekipleri, yollarda denetimlerini sürdürdü.

  • bayram tatili
  • trafik yoğunluğu
  • antalya
  • osmangazi köprüsü
  • izmir otoyolu
Tüm Güncel haberleri için tıklayın