Asgari ücrete ek zam için tarih verildi! Asgari ücrete 2. zam (ek zam) ne kadar olacak ve ne zaman yapılacak?

Asgari ücret için beklenen ikinci zam için net tarih verildi. AK Parti, 3600 ek gösterge, memur ve emeklilere yapılacak maaş zammının yanı sıra asgari ücrete ek zam beklentilerini karşılayacak bir açıklama yaptı. Bu açıklama sonrası akıllara 'asgari ücret 2. zammı ne kadar olacak?' sorularını getirdi.

Asgari ücrete ek zam için tarih verildi! Asgari ücrete 2. zam (ek zam) ne kadar olacak ve ne zaman yapılacak"

Günlerdir konuşulan asgari ücrete ek zam talebi ile ilgili resmi açıklama geldi. AK Parti tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Temmuz tarihinden itibaren memur ve emeklilere yapılacak maaş zammının asgari ücrete de yansıyacağı ifadelerine yer verildi. Peki, Asgari ücret 6 ay zammı ne kadar olacak? Asgari ücrete 2. zam ne zaman gelecek?

ASGARİ ÜCRETE EK ZAM İÇİN TARİH VERİLDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu yaptığı açıklamada milyonlarca çalışanın merak ettiği asgari ücrete ek zam konusuna açıklık getirdi. Akbaşoğlu, "Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz'da memur ve emeklilere maaş artışı olacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak" açıklamasını yaptı.

ASGARİ ÜCRETE İKİNCİ ZAM NE ZAMAN GELECEK?

AK Parti tarafından yapılan açıklamaya göre asgari ücrete ek zam konusu sene ortasında yani Temmuz ayı gibi masaya yatırılacak.

ASGARİ ÜCRET 6 AY ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Asgari ücret için beklenen sene ortası rakamları ile ilgili henüz net rakamlar gündeme gelmedi.

Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın