İstanbul turizmde 2019'u geçecek

Otel doluluk oranları ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, İstanbul'daki otellerin doluluk oranında 2019 yılını geçeceğini söyledi.

İstanbul turizmde 2019'u geçecek

Tüm Türkiye'de yukarıya doğru giden bir trendin olduğunu ifaden eden Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, "Özellikle İstanbul'da mayıs ayını çok iyi kapattık. Fakat ilk 5 ayda, 2019'un ilk 5 ayından biraz aşağıdayız. Sevindirici durum oda fiyatlarında yukarıya doğru gidişler var. 2021 yılından iyi bir yıl geçiriyoruz.

35 MİLYARI YAKALAR

İstanbul için 2019'un ilk 5 ayında yüzde 69'larda gözüküyor. 2022 yılının ilk 5 ayı yüzde 63'lerde gözüküyor. Bunu bayram ile birlikte temmuz, ağustos, ekim ayında kapatmayı düşünüyoruz. Sene sonu 2019 yılını geçeceğiz. 3E-ticaret sektörünün öncü çözüm sağlayıcısı olarak global arenada varlık gösteren Inveon, küresel teknoloji endüstrisinin en güvenilir ve itibarlı değerlendirme platformlarından biri olan G2'in yayınladığı Grid® Report'ta yer alan ilk ve tek Türk şirketi oldu. Rapor kapsamında Inveon'un e-ticaret ürünleri "Çok kanallı Perakende Altyapı Çözümleri" kategorisine dahil edildi.

Tüm Seyahat haberleri için tıklayın