Fortune 500'e iki şirketiyle katıldı

‘Fortune 500 Türkiye Araştırması'na Gaziantep'te faaliyet gösteren ve Mahmood Coffee, Confy, Livan's ve Ays gibi birçok markayı barındıran Altunkaya Şirketler Grubu iki şirketiyle girdi.

Fortune 500'e iki şirketiyle katıldı

Fortune 500 Türkiye listesinde Altunkaya İnşaat AŞ. 206’ncı sırada, Lidersan Sağlık Ve Gıda Ürünleri AŞ. de 363’üncü sırada yer aldı. Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, listede önümüzdeki yıllarda daha üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Altunkaya, “Üretmeyen, çalışmayan ülkelerin ayakta kalması zordur. Bu anlamda üreterek ülkemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yolculuğumuzu; değerlerimize olan bağlılığımız, çalışanlarımız ile aramızdaki güçlü bağın rehberliğinde sağlam adımlar atarak sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞAN SAYISIYLA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Rönesans Holding de, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt AŞ. ile Fortune 500’de çalışan sayısı bakımından lider konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçtiğimiz yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanını kazandı. Rönesans İnşaat, inşaat sektöründe de ilk sırada yer aldı. 

Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın