Bankaların güncel emekli promosyonları: Emekliye geri ödemesiz 4 bin TL'ye varan ek ödeme!

Bankaların verdiği promosyonlar emeklilerin gündeminde yer alıyor. Emekli maaşını taşımayı düşünenler hangi bankanın daha cazip fırsat sunduğuna bakıyor. Karşılıksız olarak verilen bu rakamlar da bankadan bankaya değişkenlik gösterse de arttırılan tarifelerle 4 bin TL'yi bulan promosyonlar söz konusu oluyor. Bu promosyonlar 3 sene kalma sözü veren emeklilere ödeniyor.

Bankaların güncel emekli promosyonları: Emekliye geri ödemesiz 4 bin TL'ye varan ek ödeme!

Emekli maaşını getirenlere bankalar tarafından verilen promosyon kampanyaları devam ediyor. Emekli müşterisini çoğaltmak isteyen bankalar yeni tekliflerini duyuruyor. Emekliye verilen promosyonlar 4 bin TL'yi buluyor. Emekliye maaşını getirmesi karşılığında verilen promosyon rakamları da haliyle yoğun olarak araştırılıyor. İşte bankaların emeklilere verdiği promosyonlar...

TEB PROMOSYONDA ZİRVEDE: 3.750 TL

Emeklilere 3.750 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB'e davet eden müşterilere emekli maaşını TEB'e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL'ye varan nakit ödül fırsatı sunuluyor.

Emekli maaşını TEB'e taşıyarak 36 ay boyunca Bankadan almayı taahhüt eden ve Bankada en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 3.750 TL'ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankayı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL'ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

AKBANK'TAN 3.500 TL PROMOSYON

Emekli olup maaşınızı Akbank'a taşıdıktan sonra 3 yıl maaş alma sözü verenlere 3.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 1 Haziran - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşını bankadan almayı taahhüt ederek 3.500 TL'ye varan promosyon alıyor.

3.000 TL'YE VARAN PROMOSYON YAPI KREDİ'DE!

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz "Emeklilik Paketi" avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almanız yeterli!

Yeni Emekli Olacaksanız...

SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı'ndan emekli olacaksanız çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi'yi tercih edebilirsiniz.

İŞ BANKASI'NDAN 2.500 TL PROMOSYON

Emeklilere 2.500 TL'ye Varan Promosyona Ek Maximum Kart'ları Aidatsız Kullanma Fırsatı sunuluyor. SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası'ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 1 Nisan -30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.500 TL'ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın