EGD'den AKŞAM'a ödül

Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Muhabirimiz Şenay Büyükköşdere, Yapı Merkezi'nin patronu Ersin Arıoğlu ile yaptığı röportajla Nezih Demirkent Ödülü'nü aldı.

EGD'den AKŞAM'a ödül

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Eminönü'ndeki genel merkezinde düzenlenen törende AKŞAM Gazetesi editörü Şenay Büyükköşdere, Nezih Demirkent Ödülü'nün sahibi oldu. Büyükköşdere, 1915 Çanakkale Köprüsü'nü inşa eden ortaklardan Yapı Merkezi'nin patronu Ersin Arıoğlu ile yaptığı röportajla ödüle layık görüldü.

Arıoğlu, CHP'nin 'çete' ithamına tepki gösterirken işin mühendislik ve matematiğini anlatarak liyakat dersi vermişti. "CHP'li bir aileyiz ama muhalefet böyle yapılmaz" diyen Ersin Aroğlu'nun 28 Mart'ta yayınlanan röportajı büyük yankı uyandırmıştı. 32 kişilik jürinin puanlamalarıyla bu yıl 14 dalda ödüllerin dağıtıldığı geceye İTO, TİM, DEİK, ASKON başkanları ve iş dünyası STK'larının başkanlarıyla 90'a yakın davetli katıldı.

  • ekonomi gazetecileri derneği
  • şenay büyükköşdere
  • ödül
Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın