Altında trend sürecek mi? 2021'in zirvesine yükseldi!

Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? Gram altın yükselişini sürdürecek mi? Altını olan satmalı mı olmayan almalı mı? Gram altın 650 lirayı aşar mı? sorularına yanıt arayan vatandaşlar, rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Son dakika itibarı ile 620 lirada seviyelerinden işlem gören gram altın yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Peki altını olanlar ne yapmalı? Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, 'Şimdi burada al konumuna geçtiğimizi anlatmışım. Orada almadınız şimdi burada mı alacaksınız? Burada mı 'gram altın alayım mı' diye soruyorsunuz? Gram altın kanalın üst sınırına adeta yapıştı. Hedefim 660 da olsa bu noktada alın demem' ifadelerini kullandı.

Altında trend sürecek mi" 2021'in zirvesine yükseldi!

Gram altın son dakika itibarı ile 620 lirada işlem görerek rekor kırmaya devam ediyor. Analistler, ons altının yıl sonuna kadar 1900 doları test edebileceğini belirtirken vatandaşlar, "Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? Gram altın yükselişini sürdürecek mi? Altını olan satmalı mı olmayan almalı mı? Gram altın 650 lirayı aşar mı?" sorularına yanıt arıyor. Piyasa Uzmanı Tunç Satıroğlu, "Gram altın alınır mı" sorusu özelinde 24 Eylül'deki, "Gram altın hareketli ortalamayı güzel bir yükselişle geçmiştir. Bu şekilde günü kapatacak olursa al konumuna geçmiş olacaktır. Yeni bir yükseliş trendinin başladığını söyleyebiliriz." içerikli sosyal medya mesajını alıntılayarak şu ifadeleri paylaştı. İşte haberimizin ayrıntıları ve 17 Kasım güncel altın fiyatları...

GRAM ALTIN ALINIR MI?

Tunç Şatıroğlu "Gram altın alınır mı" sorusu özelinde 24 Eylül'deki, "Gram altın hareketli ortalamayı güzel bir yükselişle geçmiştir. Bu şekilde günü kapatacak olursa al konumuna geçmiş olacaktır. Yeni bir yükseliş trendinin başladığını söyleyebiliriz." içerikli sosyal medya mesajını alıntılayarak şu ifadeleri paylaştı:

"Şimdi burada al konumuna geçtiğimizi anlatmışım. Orada almadınız şimdi burada mı alacaksınız? Burada mı "gram altın alayım mı" diye soruyorsunuz? Gram altın kanalın üst sınırına adeta yapıştı. Hedefim 660 da olsa bu noktada alın demem. Almayan fırsatı kaçırdı. Elinde olan tutsun beklesin derim."

ONS ALTIN NE KADAR OLUR?

Commerzbank analistleri, "Altın yıl sonuna kadar 1900 doları test edebilir" değerlendirmesi yaptı.

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

17 Kasım Çarşamba günü kaydedilen güncel verilere göre ons altın bin 854 dolar. İç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda dengelendi. Geçtiğimiz hafta 600 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 621 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 900 liranın üzerindeki konumunu korurken 990 liradan alınıyor. 17 Kasım'da çeyrek altının satış fiyatı ise 1.018 TL.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 1.980 liradan alınıyor, 2.037 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 3 bin 960 liradan alınırken 4 bin 061 liradan da satışa sunuluyor.

Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın