Eğitimlere başladılar! Rus ordusunda Türk SİHA'sı endişesi

Rus ordusu, pek çok hava sistemini imha eden Bayraktar TB2 S/İHA'larına karşı eğitimlerini sürdürüyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Batı Askeri Bölgesindeki birliklerce yapılan tatbikatla ilgili paylaştığı görüntülerde, İHA'lara karşı Elektronik Harp eğitiminde Bayraktar TB2'nin özellikle vurgulandığı görüldü.

Eğitimlere başladılar! Rus ordusunda Türk SİHA'sı endişesi

M5 Dergisi

Rus ordusu, Bayraktar TB2 S/İHA'larına karşı eğitimlerini sıklaştırdı. Son dönemde yapılan tatbikatlarda Rus ordusuna, Türk SİHA'larına karşı nasıl önlem almaları gerektiği anlatıldı.

M5 Dergisi'nde yer alan habere göre, Libya'dan Karabağ'a kadar Rusya üretimi pek çok hava savunma sistemini imha eden Bayraktar TB2 SİHA'ya karşı Rus ordusu eğitimlerini sürdürüyor. Ukrayna ordusununda Bayraktar TB2 SİHA'lara sahip olması ve geçtiğimiz haftalarda bu SİHA'ları operasyonel kullanması sebebiyle bu eğitimler daha da sıklaştırıldı.

Son olarak Rus Savunma Bakanlığı'nın Batı Askeri Bölgesindeki birliklerce yapılan tatbikattan paylaştığı görsellerde, İHA'lara karşı Elektronik Harp eğitiminde Bayraktar TB2'nin özellikle vurgulandığı görüldü.

  • Rus ordusu
  • Türk SİHAları
  • Bayraktar TB2
Tüm Dünya haberleri için tıklayın