ABD'de öldürülen Youtuber'ın cinayetinden şüpheli nişanlısı da ölü bulundu

Geçen ay, cesedi bulunan 22 yaşındaki Gabby Petito'nun ölümü tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Cinayetin nedeni hala bilinmezken, nişanlısıyla yaptığı yolculuğun ardından ölmesi şüpheli olarak nişanlısını gösterdi. Cinayetten sorumlu olarak aranan Brian Laundrie'nin bir parkta kalıntıları bulundu.

ABD'de öldürülen Youtuber'ın cinayetinden şüpheli nişanlısı da ölü bulundu

ntv.com.tr

ABD emniyet teşkilatı FBI, öldürülen YouTuber Gabby Petito'nun nişanlısına ait insan kalıntılarının Florida'daki bir parkta bulunduğunu doğruladı.

NTV'de yer alan habere göre, Bir aydan uzun süredir kayıp olan Brian Laundrie'nin cesedi, diş kayıtları kullanılarak teşhis edildi. Petito'nun ölümüyle ilgili aranan Laundrie, geçen ay Florida'ya nişanlısı olmadan yaptığı ortak bir yolculuktan dönmüş ve sonra kayıplara karışmıştı.

22 yaşındaki genç kadının cesedi de yaklaşık bir ay önce çiftin seyahat ettiği Wyoming'de bulunmuştu.

FBI tarafından yapılan açıklamada, "21 Ekim 2021'de diş kayıtlarının karşılaştırılması, Myakkahatchee Creed Çevre Parkı'nda bulunan insan kalıntılarının Brian Laundrie'ye ait olduğunu doğruladı" denildi.

Laundrie'nin ebeveynlerini temsil eden bir avukat ise , "Chris ve Roberta Laundrie, dün rezervde bulunan kalıntıların gerçekten Brian'a ait olduğu konusunda bilgilendirildi. Şu anda başka bir yorumumuz yok ve ailenin mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Arama sırasında Brian'a ait bir sırt çantası ve defter de dahil olmak üzere başka eşyaların da bulunduğu belirtildi.

  • Gabby Petito
  • Youtuber
  • nişanlısı
Tüm Dünya haberleri için tıklayın