Vitrinde bu hafta - 28 Mayıs 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, alışverişsiz ve habersiz kalmayın! İşte 28 Mayıs 2022 vitrini...

Vitrinde bu hafta - 28 Mayıs 2022

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RENKLENME ZAMANI

DeFacto ile moda tasarımcısı Nihan Peker iş birliğinden doğan koleksiyon, romantizm ve zarafeti temsil eden 20 tasarımdan oluşuyor. Mini, midi ve maxi elbiseler; sırt dekolte detayları, fırfır ve payetli tasarımlar, büyük fiyonklar, tüy ve taş aksesuarlarıyla hareketleniyor.

MEZUNİYETTE IŞILDAYIN

Ns Sposa mezuniyet elbiseleri, mini, maxi ve uzun etek alternatifleriyle her yaşa ve konsepte eşlik ediyor. Kırmızıdan beyaza, siyahtan mora geniş renk skalasında ürünlerini sunan marka, eşsiz tasarımlarıyla size eşlik ediyor.

STİL SAHİBİ KOLEKSİYON

Vogue Eyewear, model Hailey Bieber ile yeni bir sezonun başlangıcını kutluyor. Hailey, toprak tonlarıyla, göz alıcı şekillerle ve ince metallerle adeta dans ediyor. Hailey Bieber X Vogue Eyewear koleksiyonundaki her bir çerçevenin sapında markanın imzası olan özel bir logo yer alıyor. Ayrıca gözlüğünüzü stil sahibi bir şekilde dilediğiniz yere götürebilmeniz için her modelle birlikte trendlere uygun, özel üretim bir taşıma kılıfı veriliyor.

ÇEVRECİ ADIMLAR

Timberland, Earthkeepers Raeburn koleksiyonuyla eko-bilinçli ve sürdürülebilir üretim anlayışına liderlik etmeye devam ediyor. Earthkeepers by Raeburn yürüyüş ayakkabılarının tasarımında, çevreci taban teknolojisi kullanıldı. Bağcıksız olan erkek modeli kavrayıcı dış tabanı sayesinde uzun yürüyüşler sırasında ayağa ekstra destek sunuyor.

ROMANTİK VE TUTKULU YAZ

Turuncu ve mavi tonlardaki Lizbon çinilerinden esinlenen desenli elbiseler ve şort takımlar, sezonun vazgeçilmezi keten blazer ceketler, beyaz delik iş bluz ve elbiseler Beymen Club kadınının romantik ve tutkulu ruhunu vurguluyor. Daha iyi bir dünya için doğaya saygılı seçenekler sunan koleksiyon, Beymen Club'larda ve beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor.

ŞEHİR ŞIKLIĞI ARTIK PLAJDA

NetWork Yaz koleksiyonu, konfor odaklı şıklığını şehir hayatına ve plajlara taşıyor. Koleksiyonda batik desenlerde degrade tişörtler, renkli keten gömlekler, şortlar başrolü üstleniyor. Erkek koleksiyonu, stil sahibi cool parçalar ile tatillerin anahtar parçalarını buluşturuyor. Düz renkler ve tropik desenler hakimiyetindeki mayolar ise havlu kumaş polo yaka tişörtler ve keten gömleklerle bir araya gelerek plaj şıklığının vazgeçilmezlerini oluşturuyor.

YAZA YAKIŞIR HASIR KOLEKSİYONU...

LC Waikiki, hasır şapka ve çantalardan oluşan koleksiyonuyla bu yazın havasını da tarzını da değiştiriyor. Yazın enerjisine ve samimiyetine eşlik eden hasır şapkalar oldukça geniş model ve desen skalasıyla tüm stillere uyum sağlıyor. Hem fötr ve kovboy tarzı hem de geniş siperlikli hasır şapkalar, farklı tarzlara hitap ederken, doğal yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

TARZ SAHİBİ OLAN BABALARIN TERCİHİ

Altınyıldız Classics tarzıyla dikkat çeken yeni nesil babaların da adresi olmaya devam ediyor. Keten gömlek ve pantolonlar, polo yaka tshirtler, jogger pantolonlar, gömlek ve ceket formunu birleştiren overshirtler ile gofre şortlar koleksiyonun dikkat çekenleri arasında.

  • vitrinde bu hafta
  • alışveriş
  • yeliz coşkun
Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın