Vitrinde bu hafta - 22 Ekim 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 16 Ekim 2021 Vitrin'i...

Vitrinde bu hafta - 22 Ekim 2021

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ŞEHRE ŞIK ADIMLARLA İLERLEYİN

İlvi; kıyafetlerinizi hangi ayakkabıyla tamamlayacağınız konusunda tüm ikilemlere son veriyor. Bej, krem, vizon renkler ile sonbahar esintisini yansıtan şık, benzersiz, dikkat çeken tasarımlar ile şehre dönüşü ilvi Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonu ile yaşayın.

ZAMANSIZ ŞIKLIĞIN ADRESİ

44 parçadan oluşan giybi X Yonca Çallı Sonbahar/Kış Koleksiyonu, parlaklık dozu yüksek kumaşlardaki body'ler, deri korsaj takımlar, jean ve blazer ceketler şıklık sunuyor. Koleksiyon, n11.com/magaza/giybi adresinde moda severleri bekliyor.

70 VE 80'LER GÜNÜMÜZDE!

Beymen dünyaca ünlü markaların 2021-2022 Sonbahar / Kış koleksiyonlarını tanıttı. 80'lerin disko kültürü, trikolar ve modern patchwork'lerden ilham alınan koleksiyonda palto, mont ve pelerinler güçlü ve enerji dolu siluetleriyle karşınızda. Tüm parçalar, BEYMEN'lerde ve www.beymen.com adresinde modaseverleri bekliyor.

FOSSIL ZARAFETİ

Fossil'in yeni modeli, toprak tonlarında şık tasarımıyla sonbahara renk katıyor. 3 farklı renk tonu ve 2 farklı kadraj seçeneği ile sunulan Fossil, sade tasarımına zarafet ve şıklık katan taş detaylarıyla göz kamaştırıyor.

SIKILAŞTIRICI VÜCUT YAĞI

Düzenli kullanımla 2 hafta içinde sıkılaşma vaat eden NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı, 4 haftada çatlak görünümünü azaltıyor ve esnek bir cilt sağlıyor.

MODAYA AYAK UYDURUN

Nine West, kalın tabanlı bot koleksiyonu ile sonbaharda kusursuz şıklık sunuyor. Koleksiyon, siyah, bej ve hâkî tonlarıyla tüm kombinler ile uyum yakalıyor.

CİLT SAĞLIĞINIZ İÇİN...

Altın renginin ışıltısından ilham alan yeni NARS Holiday koleksiyonu, sizi cesur ve gösterişli bir yeni yıla davet ediyor. Rujlardan, kült allık ve bronzerlardan oluşan koleksiyondaki özel setler ise yılbaşı hediyesi arayanlar için en cazibeli seçenekleri sunuyor.

SONBAHARI IŞILTINLA KARŞILA

Boyner, kozmetik severlerin kalbini yine fethediyor. Kozmetik Festivali kapsamında mağazalarından ve boyner.com.tr'den 31 Ekim'e kadar yapılan her 400 TL'lik kozmetik alışverişine anında 100 TL indirim ve 100 TL değerinde Hopi paracık hediye ediliyor.

'BAL' GİBİ CİLT TEMİZLİĞİ

El yapımı Sinoz Ballı Sütlü Sabun, içeriğindeki doğal çiçek balı, eşek sütü ve kabak lifi sayesinde cildinizi temizleyip arındırıyor. Doğal kabak lifi sayesinde yüzünüzde ve vücudunuzda besleyici peeling etkisi bırakır. Batıkların giderilmesinde etkili olan sabun, cildi ölü derilerden arındırır ve pürüzsüz bir his oluşturur.

  • sıkılaştırıcı
  • cilt temizliği
  • kampanya
  • vitrinde bu hafta
Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın