Özlem Süer ile masalsı bir yılbaşı enstalasyonu

Özlem Süer House 15. yılının asaleti ve ışıltısını, yeni yılın coşkusuyla harmanlayarak tasarımlarını dostları ile buluşturdu.

Özlem Süer ile masalsı bir yılbaşı enstalasyonu

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer ile bir yılbaşı enstalasyonuna evsahipliği yaptık geçtiğimiz günlerde. Aralık ayının belki de en görkemli etkinliklerinden biri oldu. Özlem Süer House 15. yılının asaleti ve ışıltısını, yeni yılın coşkusuyla harmanlayarak tasarımlarını dostları ile buluşturdu. Ben de bu projede özel dekor tasarımlarım ile böylesi değerli bir ustanın yanında yer alma şansı elde ettim. Dekor tasarımının, beyaz ve altın tonlarındaki konsept ile birleşmesiyle, Nişantaşı'nın göbeğindeki bu tarihi köşkte konuklara çok özel bir deneyim yaşatmak ve onları masalsı bir kış yolculuğuna çıkarmak istedik.

Özlem Süer; yeni yıl konseptiyle uzun zamandır özlenen Özlem Süer House etkinliklerine tekrar başlamanın kendilerini heyecanlandırdığını ifade etti. Özlem Süer House'da 7 ayrı consept, renk ve stil vurgusuyla dekor ve teşhir dokunuşlarıyla bu projeyi taçlandırdık.

Özlem Süer; yılbaşı davetimizde, göz alıcı ve şık koleksiyon seçkisiyle nude ışıltılar, dokusu ile ön plana çıkan ipekli-jakarlı kumaşlar ve yılbaşının öyküsüne değer katacak tasarımlarla konuklarımızı karşıladık. Özellikle uzun ve zamansız gece elbiselerimiz çok ilgi gördü.

Davetimize; Jaklin Güner, Pınar Hotiç, Ruken Mızraklı, Zeynep Tuğçe Bayat, Metin Hara, Ayşe Tolga, Burcu Güneş, Hatice Aslan, Evrim Kırmızı Başaran, Aysun Kaba, İlay Erkök, Elif Karadayı, Arzu Kunt, Gizem Hatipoğlu, Akif Örük, İpek Develi, Neslihan Yeldan, Elif Ergu Demiral, Ezgi Eyüpoğlu, Ömür Sabuncuoğlu, Beliz Baran gibi cemiyet, moda, sanat ve basından çok özel isimler katıldı. Aynı zamanda sosyal medyada etkin bir çok fenomen dostumuz, davetteki kreatif içerikleriyle dijital dünyayı ve takipçilerini bu özel gecedeymiş gibi hissettiren paylaşımlarla bize katkı sağladı.

Proje partnerlerimiz arasında köşkün tüm dekor çalışmalarını Alyans Event& Wedding'in kurucuları Lale ve Şevket Civan ve tüm ekibi üstlendi. Davetimizin eşsiz ikram ve şık sunumları ise Jade Catering by Mr.Jade tarafından yapıldı. Özkan Şen her zaman müzik, moda ve sanata destek veren çok özel bir insan. Enplus bünyesindeki Jura kahve makinalarını birebir deneyimleyen konuklarımız hem kahve keyfi yaptı hem de tasarım ve inovasyonu yüksek olan makinaları deneyimleme fırsatı buldu. Özellikle son iki yıldır köşemde birçok kez kıyafetlerinizde olabilecek mikrop ve virüslere karşı güçlü buhar uygulaması yapın mesajını vermiştim. SteamOne ütü modelleri de tam önerime uygun ve başarılı ürün çeşitleriyle davetimizde yer aldı ve konuklara özel uygulamalı sunumlar ile tanıtıldı.

Yeni yılda size önerim evde veya küçük gruplar şeklinde sevdikleriniz ile birlikte olun. Nerede nasıl plan yaparsanız yapın konforlu seçimler yapmanızı öneririm. Işıltılı veya kırmızı gibi etkin renkte tercihler böylesi günlerde sizi her zaman daha iyi hissettirecektir.

  • moda tasarımcısı
  • özlem süer
  • etkinlik
  • ümit temurçin
Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın