Bu hafta ne yapsak? 28 Mayıs 2022 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 28 Mayıs 2022 ajandası.

Bu hafta ne yapsak" 28 Mayıs 2022 ajandası

ENDER EREN / endereren@gmail.com

İÇİMDEKİ KAHRAMAN BU HAFTA VİZYONDA

Sinan Sertel'in yönettiği "İçimdeki Kahraman" filmi bu hafta gösterime girdi. İstanbul prömiyerini 9. Boğaziçi Film Festivali'nde gerçekleştiren film, içindeki kahramanı ortaya çıkarmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. 6 yaşında bir çocuk olan Kahraman, babası tarafından bir süper kahraman olduğuna inandırılır. Babasının ölümünden kendini sorumlu tutan Kahraman, süper güçlerini keşfedip babasını geri döndürmeyi planlar. 24 yaşına geldiğinde hala süper güçlerini keşfedememiştir.

ARA MALİKİAN ZORLU PSM'DE!

Ara Malikian, new Age'den beslenen klasik müzik olarak tanımladığı stiliyle gittiği her yerde biletleri günler öncesinde tükenen dünya turnesini, Piu Entertainment organizasyonuyla İstanbul'a taşıyor. Ara Malikian, müzik ve sahne şovunun birleştiği en muhteşem anları yaşatmak için Piu Entertainment organizasyonu ile 9 Haziran'da Zorlu PSM'de!

VEGANLAR DİDİM'E AKIN ETTİ

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Vegan Festivali, Türkiye'nin her bölgesinden veganların katılımıyla yapıldı. Apollon Tapınağı çevresinde düzenlenen festival, renkli ve coşkulu görüntülerle başladı. Festivalde vegan kokoreçten vegan dondurmaya, vegan dönerden vegan tantuniye, vegan sucuktan vegan hamburger ve karbon hamburgere kadar pek çok yiyecek sergilenirken, söyleşilerde vegan yaşam tarzı ve hayat felsefesine ilişkin bilgiler verildi.

METAL GRUBU EPİCA, İSTANBUL'A GELİYOR

Hollandalı senfonik metal grubu Epica, şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park'ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe'de, 9 Haziran 2022'de metal fırtınası estirmeye geliyor. Epica, yeni albümü Omega'nın lansmanı kapsamında İstanbul'daki konserini URU ve Epifoni ortak organizasyonuyla KüçükÇiftlik Bahçe'de gerçekleştirecek.

KURUÇEŞME'DE MÜZİK ZİYAFETİ

Poll Production organizasyonu ile gerçekleşecek Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Afara Bir Arabesk Müzikali bu akşam müzikseverlerle buluşuyor. 5 Haziran'da Cem Adrian, 6 Haziran'da Melek Mosso ve 7 Haziran'da ise Haluk Levent izleyenlerine unutulmaz akşam yaşatacak.

ÜRDÜN VE ENDONEZYA'DAN BELGESELLER

Ürdün'deki ilk kadın tesisatçıların dünyasına mizahi bir bakış sunan "Waterproof / Su Sızmaz", 28 Mayıs'ta gösterilecek. Daniela König'in yönettiği film, Ürdün'de yaşayan Khawla, Aisha ve Rehab adlı üç kadın tesisatçıyı odağına alıyor.

  • bu hafta ne yapsak
  • etkinlik
  • ender eren
Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın