Bu hafta ne yapsak? 17 Temmuz 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 17 Temmuz 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

Bu hafta ne yapsak" 17 Temmuz 2021 ajandası

ENDER EREN / endereren@gmail.com

CAHİDE ALAÇATI'DA 'BAYRAM' COŞKUSU

Alaçatı'nın en renkli ve en sürprizli mekanı Cahide, Kurban Bayramı haftası için misafirlerine son derece eğlenceli bir program hazırladı. Cahide Show Ekibi'nin ışıltılı performanslarıyla şenlenecek bayram özel programlarının yıldız kadrosu ise şöyle: 19 Temmuz Volkan Konak, 20 Temmuz Serkan Kaya, 21 Temmuz Aleyna Tilki, 22 Temmuz Fatih Ürek, 23 Temmuz Linet.

TARİHİ ATMOSFERDE MÜZİKAL ŞÖLEN

KerkiSolfej, bayram boyunca gerçekleştireceği açık hava konserleriyle tatilcileri Bodrum Antik Tiyatro'nun mistik atmosferinde müzikal bir yolculuğa çıkaracak. 20 Temmuz Salı günü Sertab Erener, 21 Temmuz Çarşamba Evgeny Grinko, 22 Temmuz Perşembe Ferhat Göçer ve 23 Temmuz Cuma Cem Adrian ile Sevdalım Hayat müzikali müzikseverlerle buluşacak.

HARBİYE'DE YILDIZLAR GEÇİDİ

Koray Avcı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonu ile bu akşam 21.00'de Harbiye Açıkhava sahnesine konuk oluyor. 21 Temmuz'da Gökhan Türkmen, 22 Temmuz'da Tan Taşçı ve 23 Temmuz'da Göksel hayranlarıyla buluşacak. Yıldızlar Geçidi konser biletiniz Passo'da.

ŞARKI DA OYUN DA UNIQ'TE

BKM Yaz Etkinlikleri başladı. Maximum Uniq Açıkhava, konser, tiyatro, stand-up gösteri ve açıkhava sinema programlarıyla İstanbullular'ı coşturmak için hazır. Bugün Şener Şen - Zengin Mutfağı, 29 Temmuz'da Cimri, 31 Temmuz'da ise Sagopa Kajmer sahnede olacak.

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Turkcell Platinum'un ayrıcalıklı dünyası, yaza özel farklı etkinliklerle genişlemeye devam ediyor. Platinum ve Platinum Black müşterileri, 14 Temmuz - 1 Ekim tarihleri arasında farklı kategorilerde onlarca film ile Platinum Açık Hava Sineması'nda doğayla iç içe yazlık sinema keyfi yaşayacak. Joker, Black Panther, The Gentleman ve Tomb Raider filmlerinin de yer aldığı programa https://www.turkcell.com.tr/platinum adresinden ulaşabilirsiniz.

MÜZİĞİN KALBİ BODRUM'DA ATACAK

Kurban Bayramı'nda müziğin kalbi Bodrum sahnelerinde atacak. Arefe günü, bayramın birinci ve ikinci günü Ebru Gündeş'in muhteşem sahne performansına ev sahipliği yapacak mekan, üçüncü günü Funda Arar & Kubat, son günü Bülent Ersoy ve devamında Ajda Pekkan & Cenk Eren, Şevval Sam & Cenk Eren sahneleriyle hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir bayram haftasına imza atacak...

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın