Tarshish, iki katlı mükemmel bir dekora sahip hem restoran hem de lounge bar 300 kişilik geniş alanı ile masalarında yer bulma sorunu yok. Geniş bir alana sahip olan bu restoranda ister tören ister toplantı ya da davetlerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. İki katlı olan bu restoranda Wood Green caddesinin geniş ve eşsiz manzarası eşliğinde içkilerinizi yudumlayabilir yemeklerinizi yiyebilirsiniz.
Tarshish kurucusu Baran Yavuz, Tarshish, isminin hikâyesini de "İncil zamanında Akdeniz'in Batı kıyılarında bulunan bir şehirden ilham alınarak bu isimde karar kıldık. Kral Süleyman zamanında Batı Tarshish ile Orta Doğu arasında birçok mücevher, egzotik hayvan ve baharat alışverişi olarak bir doğu batı kaynaşması ve kültürel etkileşime yol açıyormuş. Tarshish Restaurant & Bar bu tarihçeden ve hikâyeden de yola çıkarak Doğu ve Batı mutfaklarını İngiltere Kıyılarındaki kendi mutfağında sentezleyerek bir araya getiriyor. Modern estetiğin geleneksel lezzetler ile bir araya geldiği muhteşem bir atmosfer ile Tarshish Restaurant & Bar da buluşuyor. Zamanda yolculuk yapmak isteyen ve her lokmada mükemmel atmosferi hissetmek isteyen müşterilerimiz için özel ilgi ve alaka ile muhteşem servisler eşliğinde bizimle bu deneyimi yaşamaya davet ediyoruz." Şeklindeki sözleri ile anlatıyor.
Tarshish, İngiltere'nin gastronomi alanındaki en prestijli ödüllerinden biri olan British Kebab Awards ödüllerine aday olarak En İyi Kaliteli Yemek Restoranı Ödülünü almaya hak kazandı.
Tarshish kurucusu Baran Yavuz, British Kebab Awards tarafından işletmelerine verilen 'En İyi Kaliteli Yemek Restoranı Ödülü' sonrasında "Çok gururluyuz bu başarıdan dolayı. Önümüzdeki dönemde çok daha büyük ödülleri hedefliyoruz. Londra'da Türk mutfağının ve tatlarının buradaki insanlar tarafından sevilmesi bize ayrı bir gurur veriyor. Markamızı büyütmek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu projeye başlarken bu noktaya geleceğimizi biliyorduk. Şimdi hedefimiz İngiltere'nin en iyisi olmak." Şeklinde açıklamada bulundu.