Yılın bombası Alex Telles! Brezilyalı sol bek 1 yıllığına ''Geliyorum'' dedi

Alex Telles resmen imzayı atıyor. Süper Lig'de bir dönem Galatasaray forması da giyen Brezilyalı sol bek için flaş bir gelişme yaşandı. İşte Alex Telles transferinde son durum...

Kariyeri boyunca Inter, Porto, Sevilla ve Manchester United gibi takımlarda forma giyen, bir dönem Süper Lig'de Galatasaray'da da top koşturan Alex Telles için önemli bir gelişme yaşandı. Avrupa macerası sonrası son olarak Suudi Pro Lig ekiplerinden Al-Nassr'a transfer olan Brezilyalı sol bekin üzeri resmen çizildi.

Alex Telles'in yeni durağı ise netlik kazanıyor...

ALEX TELLES TEKLİFİ!

Suudi kulüplerinden Al Nassr'da ayrılıklar peş peşe yaşanıyor. Kulüp tarafından bazı yıldız futbolculara, kendilerine yeni takım bulmaları yönünde talimat verildi. O futbolcular arasında, Alex Telles de yer alıyor.

2023/24 sezonunda Manchester United'dan Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Brezilyalı futbolcu için ayrılık kararı alındı. Bu gelişme sonrası Alex Telles cephesinden flaş bir hamle geldi.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Gelen bilgilere göre Alex Telles'in temsilcisi, soluğu Süper Lig'de aldı. 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Süper Lig devlerine önerildi. Oyuncu için henüz bir hamle yapılıp yapılmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Öte yandan Alex Telles'in 1 yıllığına kiralık olarak Türkiye'ye gelme ihtimali de masada. Yakın zamanda Alex Telles'in yeni durağı netleşecek.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Alex Telles, Al Nassr formasıyla 38 maçta boy gösterdi ve bu karşılaşmalarda 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr