Tansiyon hastaları kahvaltıda bu üçlüden kaçın

Tuzlu ve şekerli gıdalar tansiyon hastaları için bir tehdit. Tansiyon hastaları kahvaltıda protein ve lif bakımından zengin besinler tercih etmeli. Peki yüksek tansiyon hastaları kahvaltılarında nelerden kaçınmalı? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kahvaltı çok önemli bir öğün. Sabah mideye ilk inen besinlerin sağlıklı olması gerekiyor. Özellikle tansiyon hastaları güne nasıl başlarlarsa öyle devam ediyor. Peki tansiyon hastaları kahvaltıda hangi besinlerden uzak durmalı? İşte yanıtı...

TANSİYON HASTALARI KAHVALTIDA BU 3'LÜDEN UZAK DURUN

MEYVE SULARI-ASİTLİ GAZLI İÇECEK: Kan şekerini hızla yükselten içeceklerin başında geliyor. Uzak durun.

TUZLU ZEYTİN-PEYNİR: Tuzlu besinler tansiyonu yükseltir.

MARGARİN-KIZARTILMIŞ BESİNLER: Margarin kalp sağlığının düşmanıdır. Asla tüketmeyin.