28 Temmuz 2020 burç yorumları! Günlük burç yorumları nasıl?

28 Temmuz'da Ay Zodyağın 6.hissi güçlü olan Akrep burcunda ilerliyor. 28 Temmuz Salı günü Terazi burcu parasal konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, Balık burcu uzak akrabalarından şaşırtıcı bir haber alabilir. 28 Temmuz 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

28 Temmuz 2020 burç yorumları araştırılıyor. Ay Zodyağın 6.hissi güçlü olan Akrep burcunda ilerliyor. Bu durum Boğa burcunu ikili ilişkilerde, İkizler burcunu sağlık konularında etkileyebilir. Günlük burç yorumları parasal konularda yol gösteriyor. 28 Temmuz Salı günü Terazi burcu parasal konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, Balık burcu uzak akrabalarından şaşırtıcı bir haber alabilir. Astrolog Ceylin Çelebi günlük burç yorumlarını değerlendirdi. İşte 28 Temmuz 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 28 Temmuz Salı günü Ay tüm gün Akrep burcunda ilerliyor olacak. Ortak paylaşımların ile ilgili konular öne çıkıyor. Gece saatlerinde zihinsel gerginliklerin söz konusu olabilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: Ay tam karşıt burcun olan Akrep'te ilerliyorken ikili ilişkilerinde sıra dışı konular söz konusu olabilir. Etrafındaki kişilerden güzel destekler alabilirsin.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Sağılığınla ilgili konular bugünlerde hassaslaşabilir. Bilhassa gece saatlerinde baş ağrıları yaşayabilirsin. İletişim ile ilgili konularını öğlen saatlerine alman iyi olacaktır.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Aşk hayatında gece saatlerinde tartışmalar baş gösterebilir. Olayları sakinlikle karşılaman iyi olacaktır. Gün içinde cömert kişilerden alacağın destekler hayli değerli olacaktır. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

28 Temmuz 2020 burç yorumları! Ay Akrep burcunda ilerliyor