Masumlar Apartmanı'na damga vurmuştu... Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah tokat sahnesi hakkında konuştu

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı'nda birlikte rol alan Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dizide Farah Zeynep' tokat attığı sahne hakkında konuşan Mola, 'Bu kızın suratı küçücük benim elimde kürek gibiymiş. Bunu ayarlayamadım' dedi. Abdullah da tokat sahnesinde çok öfkelendiğini ve elindeki her şeyi yere fırlattığını itiraf etti.

Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Mola ve Abdullah, Masumlar Apartmanı'nın 25. bölümdeki tokat sahnesi hakkında konuştu.

Masumlar Apartmanı'nda gelin-görümce olan ve birbirlerinden hiç hoşlanmayan İnci ve Safiye karakteri ile izleyici karşısına çıkan ikiliye Candaş Tolga Işık'ın 'O nasıl bir sahneydi ya' demesi üzerine Mola, sahneyle ilgili şunları söyledi:

'Tokat atma sahnesinde ben kontrollüyümdür. Ben Farah'a 'tokat atacağım sen de onu al' dedim. Çok sert yapmamak istedim. Ama ayarlayamadığım bir şey vardı. O da bu kızın suratı küçücük benim elimde kürek gibiymiş. Bu kızın küçücük yüzüne benim el bir oturdu'

Farah Zeynep Abdullah da sahnede çok öfkelendiğini ifade ederek, 'O gün aşırı gerilmiştim. Tokatla gözüm karardı. Benim o an elim ayağım titredi. O sinirle elimdekileri atmışım. O sahnede yere kapaklanma anında yalnız kalma hissi geldi. Böyle sahnelerde oluyor' dedi.